Transferden öncesine sağlıklı beslenme ve egzersize başladım. Rahmin güçlenmesi için vaktiniz varsa transferden önce egzersiz yapın. Yürüyüş olur, plates olur farklı bir şey olur.
Avokado, yumurta, peynir, kabak çekirdeği, her yemekte bol sebze ve protein (et,tavuk, balık) tükettim.
Transferden sonra maydonoz, dere otu gibi otlar tüketmedim. Çünkü bunların ödem atma, idrar yolları temizleme gibi etkileri olduğundan zarar verir gibi bir düşüncedeydim. Normalde az tüketimde sorun yok derler ama ben tedbir amaçlı kullanmadım. Soğanı yoğun miktarda yemedim. Bir de bazı yerlerde ananasın faydalı olacağını okumuştum belki siz de okumuşsunuzdur ama kesinlikle tüketmedim nedense bu bana yanlış bir bilgi gibi geliyor. Ananasta normalde ödem atıcı ve iltihap söktürücü özelliklere sahiptir ve bu özellikler illaki rahimde de etki eder diye düşünerek bir gazla aldığım halde hiç tüketmedim.
Transferden sonra hareketlerimi hiç kısıtlamadım neredeyse. Tabi egzersiz ve ağır işlerden kaçındım ama yemeğimi de yaptın, evimi de topladım, markete de gittim geldim ve kısa yürüyüşler de yaptım.
Tabi her şeyden önce nasip bu yaptıklarımın bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama çok şükür ilk denemede pozitif sonucu aldım ve şu an kızımın doğması için gün sayıyorum 🥰🙏🏻
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın ve ilk denemede size de nasip etsin inşallah 🙏🏻💕🌸