Bsssse Kızlar hepsinin yanlış sonuç verme ihtimali varmı ya hepsini 1 gün ara ile yaptım ilk idrarla 1 tanede predictor yaptım o negatifti
Eda42_ Bsssse Olumlu pozitif görünüyor ama artimed ise hani bilmiyorum çok yalancı pozitif sonuçlar çıkmış varsa kaset test yapın o belli olur en iyisi de yarın kan verin daha net sonuç alırsın
petronix Bsssse Bende artimed kullandım 3 gün üst üste hepside çift çizgi vardı kaset testte denedim siliğin bir tık koyusu çıktı hepsinin bozuk olma ihtimali yok bence. Silik olanları ne zaman yaptınız. En sağlıklısı kan vermek. Ben verdim sonuç bekliyorum yarın belli olcak
Bsssse prensesannesi-01 evet artı med ilk gebeliğimide artı med kaset test ile öğrenmiştim , şimdide artı med erken gebelik testiyle böyle olunca hepsi bozuk olabilirmi diye düşünmeye başladım
Sonaymom Bsssse ben de artımed ile öğrendim. Bunların yanına bir de kaset test yap istersen. Onda da çıkarsa kan verebilirsin
petronix Bsssse Veren de var ama sanmıyorum erken gebelik testi verir varsa ama kaset testte 5 gun önceden bile pozitif gören olduğunu okudum burda canım.
Elif112 Bence hamilesiniz hepsinin pozitif çıkma ihtimali yok ve artış olmuş ki koyulaşma olmuş, kaset testte deneyin benim 19 beta ile silik çıktı kaset testte, hayırlı olsun inşallah