mcansu Beybyi valla bugün eşim nöbetçi oğluma yoğurt çorbası yaptım şimdi onu içer akşamda köfte makarna istiyorum dedi eşim yokken haftada bir menü seçimi oğlumda 😁 bir de beraber kek yaparız oğlumla
01180322 Beybyi Kilis Tava, pilav Kizceme öğlene sebze çorbası Ne kolaysa ona yönelir oldum bebdk ve hamilelik beraber çok zor
Bmoon Beybyi Fırında ızgara tavuk kanat yanına pilav yapıcam. Bir de mercimek çorbası düşünüyorum yapabilirsem
Mrvsmt2502 Beybyi pilav üstü kavurma yapcam normaldede yemek bulmak sıkıntı bide pazar pazar yemek yapmak hiç çekilmiyor 😂
staRmama Beybyi üşengeç zamanlarımda best menüm: fırında tavuk patates, pilav, mercimek çorbası yanına da tatlı olarak muzun üstüne çikolata dökeceğim en sevdiğimiz tatlı 😂
Kuzucukno2 Beybyi hazır lavaştan kayseri yağlaması yanına sarımsaklı yoğurt ve lahanalı havuçlu salata😄 belki pilav
Byrmm Beybyi oğlum makarna köfte ve patates püresi istedi cnm. Aslında sulu yemekte yapmam lazım eşim öyle seviyo ama bende bilemedim sulu yemek ne yapsam. Bide çorba yapıcam çorbasız sofra olmuyo bizim evde.
isiksinem45 Yazmelegi_ Afiyet bal şeker olsun bacım şifa olsun inşallah valla bende çok seviyorum oturunca baya bı yerim bir yozgatli olarak hakkını verrirm🤣
Yarenn24 Mercimek çorbası Fırında köfte patates Pilav Bamya yemeğim var dünden onu da ısıtırım Salata
Donaldvetomris Beybyi pazar günleri bizim evde pek yemek yapılmaz eşim pazar izinli diye vakit geçiriyoruz o yüzden ne varsa onu yeriz hiç bir şey yoksa ekmek arası yeriz 😅
Bsrkcn Ben de kremalı brokoli çorbası ve ekşili sulu köfte yaptım. Ama ekşili sulu köfte istediğim gibi olmadı ilk defa denedim beğenmedim tadını 😂