Bahar77777 Kızlar zor nefes almaya başladım ya sizdede oluyomu bu durum yarım nefes alıyorum sanki yetmiyor gibi
Gulefsan1 Bahar77777 özelikle esnerken tıkanıyorum. Derin derin nefes alamıyorum. Daha da hamileliğin ortasındayız. Ne olucak organlar iyice sıkıştıkça bilmiyorum
Bal_kupum Bahar77777 Demir değerlerinize baktırdınız mı? Eksiklik varsa o da etkiliyor. 20. hafta dan sonra demir/kan ilacı başlıyor zaten doktorunuz
Ezgiiaryaaa Bende de oluyor bende 11. Haftada başladı şu an 16. Haftadayım ama benimki çok şiddetli hiç alamıyorum
Alpgmz Bende 22+2 yim kesinlikle demir eksikliği kaynaklı özellikle uzanırken nefes alamıyorum kalp atışlarım hızlanıyor kan ilacı kullanmama rağmen demirim 7 🙄
Gulefsan1 Alpgmz ben 16. Haftadan beri demir ilacı kullanıyorum ona rağmen var. Demirim ilaca rağmen eksik olabilir mi acaba
Alpgmz Gulefsan1 bende aylardır kullanıyorum sağlık ocağında öylesine verdiğim kanda gördüm kullanmama rağmen düşmüş salı günü kontrolüm var sorucam doktoruma bakalim
Bal_kupum Ben de aynı durumu yaşıyorum ama ilaca başlamadan önce daha kötüydü merdiven çıkamıyordum nerdeyse.. bence kan değerlerinize baktırmalısınız