minikelebek_ Kızlar idrar yolu enfeksiyon gebeliğe engelmi?bat 12 Ocak kasığımda karnımın altında ağrı var belimde ağrıyor acaba enfeksiyondanmı yada bebek tutunmayamı çalışıyor hiç bilmiyorum,enfeksiyonu olupta hamile kalan varmı yada enfeksiyon nasıl geçer?
_biranneadayi minikelebek_ Bol su içersen geçer canım normal enfeksiyon olması. Hatta enfeksiyonun gebelik belirtisi olma gibi bi özelliği var. İlk başlarda olabiliyor. Ben şimdi 19 haftalığım ilk öğrendiğim günden beri enfeksiyonum vardı ve yeni yeni geçiyor.
staRmama minikelebek_ enfeksiyon için bol bol sıvı tüketmen gerekiyor onun haricinde tek kullanımlık şaseler var doktora danış canım
minikelebek_ _biranneadayi evet bol bol su içmeye çalışıyorum bat 12 Ocak umarım gebeyimdir 🥺 eylülde bi kürtajım olmuştu hala gebe kalamadım
babygirl02 _biranneadayi üstünden baya bı zaman geçmiş ama size bişey sormak istiyorum ben aşılamadan sonra enfeksiyon kaptım sanırım pazartesi günü aşılama oldum 2-3 gün önce enfeksiyon oldum idrarda koku ve idrar yaptıktan sonra acı oluyor acaba aşılamadan dolayı mı oldu biraz da korkuyorum tutmayacak diye 🥲
_biranneadayi babygirl02 Canım kötü düşünme. bunu ben bilemem kimse bilemez idrar tahlili ile anlaşılabilir anca. Fakat enfeksiyonun gebelik belirtisi olduğunu biliyorum. İlk zamanlar enfeksiyon olur sonra geçer. İniallah seninki de gebelik belirtisidir❤️