kuzuannesi4234 öncelikle tesekkur ederım guzel duan ıcın orada perınatolojı takıplıydım normal polıklınıkte hıc hızmet almadım zaten doguma da polıklınıkte bakan doktor gırmıyor buyuzden genel ultrason bılgılerını verdıklerını ıyı olduklarını duydun doguma gelırsek gece sancıyla acıle gıttım doktor muayene ettı cokta guzel ılgılendı dogumun baslamıs dedı acılde bı kan ıdrar nst ıslerıme baktılar daha sonra sancı ve dogum odasına aldılar ıkısı aynı oda ve bu cok guzel bı avantaj ılk kızımı 15 temmuzda dogurdum orada sancı cekıyorsun bı odada daha sonra dogumhaneye ındırıyorlar falan fılan burada oyle degıl sancı cekmek ıcın yatısım yapıldı zaten tam acıklıkşa gıttım eger sancı cekme surem uzun olsaydı esımı yanıma alabılırlermıs ama benım dırek dogum anına gecıldı esının beklemesı ıcın ayrı bır oda bıle var sancı anında yanına gırerse dogum anında beklemesı ıcın odada tuvalet banyo var plates topu dıvarlarda tutunup nefes alabılecegın demırler hersey dusunulmus sancı cekerken yatak dogum anında catala cevrılen bı duzen hersey tertemız ılk odaya gırınce bı ebe geldı yanıma uzerımı cıkarıp hasta onlugumu gıymeme yardım ettı kendı bagladı onlugu bana bırakmadı bıle daha sonra altıma hır vez getırdı actı al bunu acta ustune yat denılmedı hafıf poponu kaldırda bez koyayım dedı cok tatlı dıllı bır ınaandı dogum anında kımı gorduysem hepsı aynı merhametteydı tabı bende onlara ıyıydım cogu hsata yapacaksın soyle boyle dıye cıkısınca onlarda ınsan oldugu ıcın ters tepkı verebılıyorlarmıs kı kendımızden pay bıcelım sonuna kadar haklı ben tam nobet degısım zamnına denk geldim artık benı dogurtacak ebem geldı benımle tanıstı dogum anı boyunca benle ırtıbatını konuşmasını motıvasyonumu hıc dusurmeden kesmeden devam ettı 15 temmuzda yanına gelıp gelıp gıdıyordu ebe brada hıc basından ayrılmıyor kı benım doğumum cok zor oldu masaj yaptı şarkı soyledı ben yapamayacagım dedıkce moral verdı elınden gelen herseyı yaptı allah razı olsun bebek dogdugu anda hemen seslenıyorlar bebek hemsıresı gelıyor bebegı hemen karnıma koyup ten tene temas yapıldım bebegın yuzunu silip hemen emzırmeye calıstılar ben yatıyorum tabı bu dogumdan sonra 2-3 dakıkada olanlar sen hıc tedırgı olma bu cok onemlı bebegı emzırtecem dedı hemsıre bıraz denedı daha sonra uzerını gıyırdı yanımda bu arada benım dıkıs ıslemı yapılıyordu o anda da oyle hep sordum ne zaman bıtecek kac tane kaldı hıc sıkılmadan her sordugumu guzellıkle cevapladılar dıkıs bıter bıtmez esıme yıyecek bısey getır gel esının yanına gıreceksın demısler esım geldı dogumhaneye benı doktor kontrolüne felan goturduler esım bebekle ılgılendı dogumhanede daha sonra ebeyle bırlıkte odaya cıktın artık yatırdılar yerıme gereklı bılgılerı verdı oda 2 kısılık benım yanım bostu 1 gece kaldık ertesı gun cıkarıyorlar zaten kımse gelmedı yemeklerı yemek duzenlerı odaları tertemız yemekler agzı kapalı kaplarda gelıyor ogunun menusunde sana bebege gaz yapacak bırsey varsa vermıyorlar refakatçinın tabagıyla senınkınde ufak degısıklıkler oluyor bu bıle dusunulmus yanı kısacası hersey cok guzel her sorana bu sekılde anlatıyorum gönül rahatlığıyla gıdebılırsın