Menesadogan Herkese merhaba sali günü doğum yaptim doğumdan sonra hemorid çikti bende beni mahf ediyor gece uyuyamıyorum oturup kalkamıyorum ne yapmam lazım lüfen başina gelen nasil geçirdi yardimci olurmusunuz sicak suda oturuyorum oda fayda etmiyor
UMMAHNVRL Menesadogan Procto-Glyvenol fitili ve kremi kullanabilirsiniz. Ama 2 günde anca geçiyor. Fitil koyduktan sonra uzanın kalçanızın altına sıcak su torbası koyun. Uyuyun ve sürekli yatarak dinlenmeniz lazım. Sürekli ayakta olursanız geçmez.
Yogurtlupilav Menesadogan ya çok saçma bir öneri gibi gelecek kulağa ama çok yakın bir arkadaşım aynı dertten muzdaripti, hayata küstü. Çözümü tahin helvası sürmekte buldu . Ben de inanamadım ama gerçekten tahin helvasının iyi geldiğini söylüyor
Menesadogan UMMAHNVRL ben yurtdışına da yaşiyorum sen dediğin ilaçlari bilmiyorum ama çok aci çekiyorum sabaha kadar uyuyamiyorum gece kaç defa sicak suya giriyorum
Babyx1 Eczaneden bunun için olan kremlerden alabilirsin bir de ortası delik olan oturma yastıklarından kullanabilirsin zeytinyağı sürmekte iyi geliyor diyorlar