Ela009 Günaydın canlar, ovulasyon testim dünden beri pike yakın koyu çıkıyor en son 13 aralıkta adet olmustum 6-7 gün sonra yine olurum adete yakın ovulasyınu hep koyu çıkıp sonda gebe olduğunu öğrenen var mı ??
zlemceylan Ela009 canım ben ilk önce gebelikte testinde silik çizgiyi gördüm ovulasyonda yapıyordum aynı zamanda. Ovulasyon testinde daha sonra koyu çizgi görmeye başladım.
Ela009 zlemceylan fotoğraf var mı acaba lütfen varsa payşasır mısınız çok merak ediyorum suan o durumdayım
zlemceylan Ela009 Bu beta 53 çıktıktan iki gün sonrası aşağı yukarı beta 150-200 lerdeyken böyle çıktı
Seraymesut Ela009 çok oldu 2 yıl önce bulamam şimdi şöyle yumurtlama döneminde kötüydü catlamada sikiklesti adet 2 gün felan var mıydi yokmuydu yine koyulasti sonra gebelik testi yaptım pozitif di
Ela009 zlemceylan ayy daha öncesinde yağtınız mı peki adete 1-2-3 gün kala felan beta düşükken mesela
Ela009 zlemceylan bu en son attığınız varya en alttaki ayın 7si işte benimde bugün öyle çıktı şaşırdım yani adetinize kaç gün vardı bu en alttaki çizgide
Cessika zlemceylan yumurtlamayı hangi tarihte gördünüz acaba. Bu testler yumurtlamadan sonraki testler mi
zlemceylan Ela009 benim döngüm uzun 35-40 günde bir oluyorum 17 Kasım regl günümdü 10 gün kadar vardı aşağı yukarı sizin bugün ki nasıl peki yumurtlama tarihiniz ne zamandı
Ela009 zlemceylan yumurtlama tarihim 25 aralıktı sonra 28de bidaha koyu gördüm ikinci yumurtlamamı diye düşündüm ama 25 daha koyuydu bugün bidaha yaptım dün de yaptım daha doğrusu atayım size koyu çıkıyor biraz
adatuna Ela009 kişiden kişiye göre değişiyor olabilir bende çıkmadı hep yumurtlama olduğunda çıktı ama bi gebelik testi de alın isterseniz
cerkes46 Ela009 ikinci yumurtalamada olabilir t çizgisinin daha koyu oluyormus ovulasyon da gebelik oldugunda
_34Merve Ela009 bence test yapın var diye düşünüyorum benimde bu şekildeydi test yaptım vardı inşallah vardır sizinde