Baby_B Kizlar bu degerleri yuksek cikip kadin dogum doktoru tarafindan dahiliyeye yönlendirilen var mi? Bana doktorum normal ama biraz yuksek cikmis git yinede dedi 29.haftadayim Kolestrol 300 kusur Trigliserid 400 kusur cikti Basina gelen var mi?Dahiliye ne diyor?
gezentianne Baby_B Tiroidinize,insülin direncinize bakar sonra da Diyet yapmanızı önerecektir.Hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme trigseridi yükseltir.Önlem alınmazsa karaciğer yağlanması,tip2 diyabet gibi sonuçlar doğurabilir
Mavi3475 Baby_B Bende de öyle çıktı tamamiylen gebelikten oluyor yemekten felan değer doğum yaptım geçti hemen dahiliye diyetisyene gönderiyor oda size diyet listesi veriyor doğum yapınca geçiyor ama
esca344 Baby_B benim de böyle çıktı gebelikte kolestrol yükselmesi normal doğumdan 3 ay sonra tekrar baktırırsın demişti şaşırdım sizi dahiliyeye yönlendirmiş
Baby_B gezentianne trioidim ve insulin degerlerim normal cikti Muhtemelen diyet önerur diye dusundum bende Yuruyus yapiyorum her gun hareketli birisiyim aslinda.. Karaciger yaglanmasida gebelikte normal demislerdi daha önce dahiliyede. Anladim tesekkurler
Baby_B esca344 ıstersen git simdi dedi Dogumdan sonrasi önemli dedi Suan gitmeyi dusunmuyorum normal oldugu icin Sizin degerleriniz kac cikmisti acaba
ayseayseaysee Merhaba gittiniz mi acaba? Benim de Trigliserid 150 olması gerekirken 330 çıkmış, kolestrolum de 200 olması gerekirken 296 çıkmış. Doktoruma sonuçlarımı göstermedim ama tedirgin oldum 🙏🏻
Meltemanneolsun ayseayseaysee merhaba benim de trigliserid 334 çıkmış. Nasıl bir yol izlediniz acaba ?
ayseayseaysee Meltemanneolsun Meltemanneolsun gebelikte trigliserid, kolestrol gibi değerlere bakılması bile gereksizmiş. Bu değerler zaten vücudun 2 kişilik çalışması nedeniyle artıyormuş. Benim sonuçlarıma kadın doğum doktorum normal bir problem yok dedi. Tabi genel her görüşme sonrası dengeli sağlıklı beslen karbonhidrat tüketimini azalt uyarılarında bulundu
Meltemanneolsun ayseayseaysee evet öyleymiş şimdi doktorumla görüştüm de içim rahatladı. Teşekkür ederim canım 🙏🏼🥰