annelokumu Neva_aydn Hamile kaldığım ay her ay olduğu gibi karnım çok ağrıyordu hatta 7. Haftaya kadar ağrım devam etti sonra kesildi 🤗
Elfllyda47 Benim aşırı sancım vardı bu sancıya muhtemelen âdet olurum diyordum 1 gün geçti test yaptım pozitif cıktı
Neva_aydn Benim testim bozuk çıktı 4 günlük gecikmem var ve hala sancım çok var pelvik bölgesinde sokulucekmis gibi Elfllyda47 Gokceink
Gokceink Bende geciktiğimde değişik bi bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı adet sancısına benzemiyordu ordan şüphelenip test yapmıştım pozitifti
hamcokelek33 Evet adet ağrısı gibi ağrım oluyordu bide bol şeffaf akıntım. Dışarıdayken arkadaşımdan ped istemiştim adet oldum sanıp🥹 bir gün geçtiğinde test yaptım pozitif çıktı
hamcokelek33 Neva_aydn aslında 4 gün gecikmişsiniz kanda yada testte kesin çıkar, yarın sağlık ocağında bi kan verin bence🥹🥹🥹
Neva_aydn hamcokelek33 şimdi durum şöyle ben bir yıldır tedavi görüyorum klomen kullandım yumurta büyümüyor catlamiyor klomenle büyüttük hatta ilk defa bu kadar güzel büyüdü fakat son kontrolde catlamadigini gördük doktorum her ihtimale karşı gün aşırı ilişki dedi sonradan da catlayabilir dedi zaten onun yanından döndükten sonra bir iki gün geçti aşırı kaşık ağrısı ve sancım oldu geçti sonra eğer catlamissa o zaman catlamistir perşembeye kadar bekliycem olmazsam doktorumun yanına gidicem
hamcokelek33 Neva_aydn inşallah her şey gönlünüzce olsun 💖 bu işler hiç belli olmaz, bakarsınız olmuştur, bu ara yine de ağır kaldırmayın ekstra ilaç kullanmayın istirahat edin, inşallah istediğiniz gibi olur💖
Neva_aydn hamcokelek33 galiba adet oluyorum cok çok az leke var beyaz iltahapmi bilmiyorum küçük bı parca geldi