Papatyaaaammmm Kızlar tüp bebekle hamileyim perşembe günü betam 2100 çıktı pazartesi günü doktor keseye çağırdı 5+3 görünüyorum haftalık olarak kesem görünür mü
1tosbikannesi Papatyaaaammmm benim 5+3 de kesem görünmüştü vajinal ultrasonla betam 1059 du normal ultrasonla görünür mü bilmiyorum 2 hafta sonra da kalp atışı işin çağırmıştı doktorum
Eda42_ Papatyaaaammmm Şimdi sadece kese görünür bebek iki hafta sonra çağırdığında görünür inşallah hayırlı sağlıklı olur inşallah sıkıntısız kolay hamilelik geçirirsin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻
Miyosss Papatyaaaammmm kese görünür ama bebiş için daha vakit var kalp atışı için tekrar çağırır telaşlanmayın ☺️
Papatyaaaammmm Doktor 2 hafta sonrada kalp atışı için dedi kese içinde yarın bebek görünmesi lazım mı
Husna_2021 Papatyaaaammmm ben 5+6 da gittin karından göremedi vajinadan gözüktü kesenin içinde yuvarlak bir şey var yeni oluşuyor dedi 2 gün sonra da kalp atışı için gideceğim inşallah
Berrakk39999 Papatyaaaammmm idrara sıkışık gel demişti bana doktorum 4+6 da karından gördü bebeği 5+6 da gördük
mrp2023 Papatyaaaammmm bende yarın gidicem idrara sıkışık git bence gözükür karından 3000 i geçmiştir betan ☺️