Emrsln Merhaba ben 30 haftalik hamileyim 38e kadar calismayi dusunuyodum ama 32.haftada rapor mu almam lazim bunun icin
ecoz Emrsln 32.haftada çalışabilir raporu almalısınız ama 38′e kadar değil, 37′ye kadar çalışabilirsiniz. 37′den sonra isteseniz de çalışamazsınız.
Mervemth Merhaba bana doktorum 31+5 te gel dedi çalışabilir raporu almak için erken almamda sıkıntı olur mu? Bilen bana yardımcı olursa sevinirim
esca344 Mervemth bana tam gününde vermem gerekiyor dedi izniniz için en sağlıklısı o 32+0 hatta doktorum izinli diye arkadaşı yazdı o gün olsun diye
atannesi Mrvglkrs alabilirsin canım aldım hatta ama dahiliyeden yani başka bi bölüm olmalı 2gün aldım ben insan kaynaklarına da sormuştum sorun olur mu diye ikisi farklı hocam alabilirsin demişti
Pinarkorkmazer atannesi ben de böyle biliyorum işte başka bölümden olabilir ama hamileliği etkileyen bir bölümden olmaz diye biliyorum fakat değil diyenler var o yüzden emin olamadım 😀
esca344 Pinarkorkmazer bakın benden sonra bir arkadaş da yazmış benim de aldığım ilk raporda bozuldu ve doğum iznim basladı 3 hafta önce yaşadım ve bıraktım izne ayrıldım inanmak inanmamak size kalmış
esca344 cnnsrt evet bana da aynen bu durum oldu aldığım ilk raporda başladı iznim ama inandıramıyorum 😂
esca344 Pinarkorkmazer hani kanka diye belirtince dolaylı olarak biri yalan söylüyorsa benim diye 😂 ama durumu 3 hafta önce yaşadım bana yapılan açıklama çalışabilir alıp istirahat raporu aldığım için doğum iznimin başladığı
Pinarkorkmazer esca344 benim okuldan arkadaş böyle söyledi belki doğru demedi bilmiyorum ben de o yüzden yazdım yoksa emin olmadığım bir şeyi yazmazdım ama sizler öyle diyorsanız ki müdür yardımcısı da varmış aramızda doğrudur 😀
Pinarkorkmazer Mervemth ben de 31 hafta 4 günlükken gittim doktor ultrasonda bebeğin ölçümünü biraz büyük gösteriyor canım o yüzden sorun olmaz doktor gel dediyse onu 32 olarak gösterir
esca344 Pinarkorkmazer ben de sizin gibi biliyordum yani herkes böyle demişti bana aslında gerekli bir rapordu ama öyle olacağını bilsem belki zorlar idare ederdim
Boncuk15 Mrvglkrs ben öğretmenim perşembe 32 olucam ama ilçe de perşembe cuma doktor yok pazartesi de ameliyata gidiyor 32+5 te alsam sorun olur mu
Pinarkorkmazer Mrvglkrs öğretmenseniz kendi milli eğitim müdürlüğünüze sorun kesin cevabı verirler size