gozde91 Rabiamina yok canım herkes uzakta eşim bugün evde o yardımcı oluyor işte umarım yarına kadar geçer
gozde91 Nergiznane şimdi ki hastalıklar çok ağır vuruyor nedense eskiden ben grip olurdum ama hiç böyle yataklık olmazdım🤦♀️ Allah güç kuvvet versin bizlere 🙏
Senamstf Hafta başında bende öyleydim canım 5 haftalıktım ve ilaç falan kullanamam nasıl olsa diye doktora bile gitmemiştim ama kemiklerim kırılıyordu sanki ve yutkunamıyordum bile. sağlık ocağını arayıp sordu annem direkt boğaz ağrısı var mı diye sordular var deyince hemen gelsin enfeksiyon olup olmadığına bakmamız lazım dediler. Şükür enfeksiyon çıkmadı ama siz de eğer gitmediyseniz ihmale almayın lütfen. Bol bol meyve yemeye çalıştım ve terleyip hemen ılık duşa girdim öyle attım şuan sadece boğaz gıcıklanmam ve öksürük kaldı buna da şükür diyorum. Geçmiş olsun umarım siz de bir an önce atlatırsınız 🥰
gozde91 Senamstf bugün bol bol dinlendim meyve yedim şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi yarına kadar toparlarım inşallah olmazsa doktora gideceğim teşekkür ederim ☺️
aleynaozalpp14 gozde91 hemde nasıl sana yazarken bugünde kendim kapıltım gribe artık nane limon meyve ne yapalım😭
gozde91 aleynaozalpp14 bol bol portakal mandalina ye canım bol bol su iç birde ballı limonlu ılık su ile toparladım ben bugün iyiyim çok şükür
Kbrkbr34 Aynı haftalardayız neredeyse bende de tek taraflı boğaz ve kulak ağrısı var, burun tıkalı ve sürekli hapşırıyorum, çok korkuyorum ya 😣