Merveyarali o zaman hemencecik yazayım..
İlk doğduğunda üşüyecek 1 hafta filan.. o süreçte içine askılı ya da yarım kollu zıbın üstüne pamuklu/penye tulum giydir. Yani 3-5 tane zıbın al 2 tane tulum al. Yaz bebeği olacak 20 günden sonra soyacaksın zaten sadece zıbın altına ince çorao giydirirsin. Ben senin yerinde olsam kışlık zıbın almam. Bir tane 5’li hastane çıkışı al. 10’lu alma gerek yok. Battaniye ince alsan yeter kışlık ayrı alırsın acil olarak bence 3-5 tane yarım kollu askılı zıbın, 2-3 tane tulum, 5’li hastane çıkışı, ince battaniye (ya da 10’lu hastane çıkışı al içinde battaniyesi var) ince çorap, bere(bunu sürekli tak sinüzit olmasın) ellerine eldiven hiç giydirme benden sana tavsiye çok gereksiz birşey yazın zaten hiç gerek yok. Acil bence bunlar hemen büyüyeceği için aldığın çoğu şeyi giyemeyecek o yüzden 0-3 ayı abartı alma. 3 aydan sonrasını al. Bizim bir sürü kıyafetimiz kaldı hiç giyenemiş. ben sıfır pek almadım zaten kardeşimden ve görümcemden aldım zıbınları. 2-3 aydan sonra zıbın yetişmiyor altını açıyorsun işiyor ıslanıyor hemen 😂 öncelik az al duruma göre alırsın. Emzik alacaksan avent al. Ama şu ayıcıklı olanlardan değil. Ultra soft desenli 0-6 ay yazıyor ama alıyor bebek rahatlıkla. Kendin için bence gecelik al. Pijama olmuyor. saçların uzunsa mutlaka kestir. Nevresim takımı bebeğine 1 tane yeter çarşafı 2 yap zaten yazın pek ihtiyacın olmayacak nevresime. Başka düşüneyim bakim aklıma gelirse yazarım. Hastane çantasına 1 tane 10’lu hastane çıkışı 1 tane 2’li takım koydum ben 1 tane de zıbın. 1 çorap koydum emziği koydum. Bere koydum. 1 kalın battaniye koydum (kalın dediğim örgü) eylülde doğum yaptım ama adana da 🙄😂