Betsin Betsin adetime 10 gün gözüküyor ve şuan 1 ped doldurmicak kadar az kahverengi akıntım var bilgisi olan yardımcı olabilir mi
nur-aleyna-06 Betsin her kanama yerleşme kanaması olamayabilir. Tabi doktorunuza danışıp hareket etmeniz daha doğru olur ❤️🫶🏻
Gzde_defne Betsin yumurta çatlamasını ovulasyon testiyle mi yaptınız yoksa doktor kontrolünde mi.adetten bikaç gün öncesinde genelde yerleşme kanaması olur ama belli de olmaz tabi
Betsin Gzde_defne aşılama olacaktım 9 fün iğne vuruldum ama 5-6 tane yumurtam bütümüş gelişmiş o yüzden aşılama yapmadılar hatta ilişki yasağıda koydulad (dinlemedim) em son kontrole gittiğimde de yumurtamın knedi kendine çatladığını söylediler o günde ilişki oldu şimdi kahverengi lekem var dünden beri devam eden 1 ped doldurmayan adetimede 10 gün gözüküyo
Gzde_defne Betsin yumurtanız çok oldugu için büyük ihtimal biri geç çatlamış olabilir yumurta çatladıgındada lekelenme olur.yerleşme kanaması için ben erken oldugunu düşünüyorum yinede Allah bilir.
bky7 Benim adetime 3 gün kala kasıklarımda sancı vardı ve lekelenme şeklinde kanamam gelmişti sonra kan gelmedi, şüphelenip 1-2 gün sonra test yaptığımda çift çizgi görmüştüm şu an 37 haftalık hamileyim