26 aylik bi kizim var 33 haftalik hamileyim hastahane cikisi emzik 5 zibin bebek arabasi ve oto koltugu disinda bise almadim kzikmin bebek arabasi vardi ama duz zeminde zor gidiyordu helak etti bizi o yuzden yeni almak istedim.gorumcem yeni 5 ay once dogum yapti onunda oglu var benimde oglum olacak allahin izniyle cocuk cok cabuk buyudu herseyi etiketli duruyor o verdi sagolsun bisey almayi dusunmuyorum eksik ciktikca gider alirim diyorum cunku giydiremeden buyuyorlar simdi bi biberon alicam okadar bide kendime pijama depend filanda aldim gerisi allah kerim hastahanede giyecegi olsunda eve gelince hepsi alinir nasilsa aceleye gerek yok ihtiyaca gore devam ama iste bisey unuttummu diye kafa yoruyorum acil bir ihtiyac olur mu diye.kizim hala yastik yorgan kullanmiyor yastiga alisamiyor yorganida ustunden atiyor o yuzden uyku tulumu giydiriyorum yenidogana da kalin uyku tulumu nasil olur bilemedim en az 3 aylik olmasi lazim gibi kizimin vardi burnuna geliyordu cunku. Sizler neler aldiniz bi yazsaniz eksik olanlar eksikleriniz neler yazsaniz bende bi hatirlasam ay evet o sart desem 😁