minnosbirkiz Esmasin hiç korkma, ben anestezili çekildim, hafif sedasyon veriyorlar, yarı uyku hali yani, uyumamla uyanmam bir oldu, çok kolaydı, ne ağrım ne sızım hiç bişeyim olmadı, ordan çıktım gezmeye gittim 😅
Esra1217 Esmasin canım bana göre kesinlikle anestezi alarak yaptır Bende çekildim ama anestezi altında uyanınca da adet sancısı gibiydi sadece. Tabi ki bazıları direk yaptırmış acı eşiğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum
2mlk- Asla korkulacak birşey yok, çok basit bir işlem, hafif bir sedasyon verilerek yapılıyor. Dilerseniz ayıkta yaptırabilirsiniz. Ben yaptırdım sizin gibi korkuyordum ama çıkınca güldüm kendime o kadar basit
Hatice4136 Seni korkutmak istemem ama benim canım çok acımıştı resmen bayılmak üzereydim o kadar kötüydü
SevalElmas Seni uyutuyorlar hiç birşey hissetmiyorsun hiç korkma ben uyandıktan sonra 1 saat dınlenıp şehir dışına çıkmıştım düşün yanı
Dagli31 4 kez çektirdim 2 si antepte 2 si istanbulda Şişli ecomar görüntüleme merkezinde bir gram ağrım olmadı cihazları yeni ve adet sancısı bile çekmeden bitti gitti istanbuldaysan tavsiye ederim kesinlikle ilk iki çektirdiğimde eski cihazlardı ve kasılmıştım kas gevşetici yaptırıp kendime gelmiştim hiç birindede anestezi almadım zaten 2 dklık bi işlem