Figen1-2 Cerosss1 39+6 hala gelmedi 🥲 bugün muayenede doktor hala dönmediğini söyledi. Makat geliş. hiç dönmemişti. Bugünden sonra artık sıkıntı olabileceğini de söyledi muhtemelen sezeryan olacak önümüzdeki haftada bir gün. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da
Cerosss1 Ilk_bebegmm99 yaaa aynıyız bebek ters dönmüş ama kanalda değil gece hareketleri kasılmalar oluyor hep sancı zannediyorum 🥹
Ilk_bebegmm99 Cerosss1 benimde aynı şekilde harrketlendikçe sanki yerinde iyi gelmek istemiyor gibi geliyor bana 😄
Cerosss1 Ilk_bebegmm99 Ilk_bebegmm99 Gündğz de hareketli ama gece yatınca çok fazla acıtıyor hareketleri o derece vajinaya baskı oluyor kasılma oluyor 🥹
Momoftuna Sinem-78 çatı muayenesi nasıl geçti ? Uzun sürüyor mu ? Sancım oldugunda ebe açıklığım var mı dıye bakmıştı , doktora çatıya tekrar bakılacak mı dediğimde evet ben bakıcam iyice kontrol edicem ebe sadece bebegın başına baktı dedi tırstım 🫣
Sinem-78 Momoftuna normal alttan muaneydı kimsenin anlattığı gibi degıl keısnlıkle korkmayın 2cm açılman var dedı egzersız yap dedı bana da
Cerosss1 Figen1-2 Dönmedşyse sezeryan oluyor zaten kesin dmi ? Sağlıklı gelsinde nasıl olduğunun önemi yok benim dönmüş dedi doktor ama neden gelmiyor bilmiyorum gelmezse be olacak onu da bilmiyorum 😀
Beyzanur3 Cerosss1 benimde ilk gebeliğimde kızım 40+3 te geldi ondada suni sancıyla doğum yaptım hiç gelesi yoktu hiç merak etme ilk gebelikte oluyormuş öyle şeyler şimdi ikinciye hamileyim inşallah bu kendi sancıyla gelir😅
Cerosss1 Beyzanur3 canım çok tatlı benim korkuyorum ya inşallah kolay olur 🥰 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah