Ceren1996 Kac haftalık oldunuz. Biz 14 haftalik olduk cinsiyetimizi merak ediyoruz 2 hafta sonra gidicem net belli olurmuş o zamana. Doktorum 12. Haftada kıza benzetti net birşey söylemedi. Bakalım nasip 🤗 Kız deyipte erkeğe dönen var mı merak ettim
mrsyildizmom Ceren1996 15+2 olduk an itibarıyla :) 14.haftada kontrolüm vardı doktorum kız olarak gördü 1 ay sonra ki kontrolde tekrar bakarız dedi :) bende merakla 1 ay sonrasını yani bu ocak ayı sonunu bekliyorum gitmek için 😊 bir oğlum var 2.gebeliğim nasip bakalım kızçemiz olacak mı 😍🌸
Eymenkuzusu Ceren1996 11 haftalik olduk. 2. Gebeligim. Oglumu 13. Haftada ogrenmistim. Kiz deyip erkege donen olabiliyor. 6-7. Haftalara ait ultrason görüntüsü varsa atin bakiym
gmz_cpkn_96 Ceren1996 merhaba canım bende 21+4 erkek bebiş bekliyorum 🥰🩵 bütün hamişler olarak bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım 🥹
ebruuken Ceren1996 22+5 oldukk😍 16. Haftada kız denilmişti. Dün erkek dediler bakalım ne gelecek merakla bekliyoruz😂
mrsyildizmom ebruuken aynısı arkadaşımda da oldu 😀 detaylıya girene kadar kızdı detaylıdan sonra erkek olduğunu öğrendiler :)
ebruuken Ceren1996 maalesef ben de öyle zannediyodum ama hâlâ net değil. detaylı ultrasonda erkek dediler bi de kesin yüzde yüz mü diye soruyorum bilmiyorum diyolar 😂 şaka gibi
xEndless Ceren1996 Bana bi doktor 12 haftada erkek dedi 13.hafta kendi doktoruma gittim o kız dedi her gittiğimde soruyorum kız dıyor 2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var 😊 değişmez inşallah 😊
Oykuarden Ceren1996 bana kıza benziyor demişti doktor 12. Haftada 2 gün sonra fetal dna sonucunda Erkek geldii