Mrymatls Meryem ana otunu hiş belirti yokken 38 den sonra suya koyan var mı kızlar birinden duydum bu haftalarda suya koyup suyunu içmiş deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Livelyy1 Mrymatls bn onu doğum sırasında normal doğum sırasında suya konulduğunu onun duaları var onların okunduğunu biliyorum canım hep öyle duydum çevremde içmeyide çocuğu olmayan hanımlar içer diye biliyorum
mer_vee Mrymatls aynı şeyi düşünüyorum yarın artık suni sancı verilecek olmazsa sezaryen ama bende şimdiden koysam açılma olur mu acaba diye düşündüm acilamiyorum çünkü
Mrymatls Livelyy1 bende sezaryen öncesi suya koyduğu için kanaması durmayanı bile okudum burada yanlış birşey yapmaktan da korkuyorum sanırım meryem ve yasin süresi okunuyor sonra suya konuluyor ama sancım açılmam yok başlasın diye niyet etsem mi diye düşünüyorum
Endoplazmik Mrymatls hayırr canım sancin başlayınca koyuyorsun geniş kaba suya okuyorsun doğumun olunca hemen çıkarıyorsun doğum olsun diye değil doğumun başlayınca açıktan kolay olsun diye..
Musilk-1 Eda42_ yumurtlama zamanında iki veya üç gün sabah akşam eşinle suyunu iceceksiniz bir sürahi suyun icine koyacaksın canım bende aldım da daha yapamadım bir aydır kanamam dursun diye bekliyorum
Livelyy1 Eda42_ canım Meryem süresi okunması lazım ve suyun içine atılması lazım onuda eşinle içmen lazım
Mrymatls mer_vee kalpten inanmak lazım bence hastaneye götür suni öncesi suya koy inşallah hakkında hayırlısı olur eğer sezaryen gerçekleşirse sudan çıkar tamamen kurusun ıslak şekilde çöpe atma muhafaza et
Rabiamina mer_vee acilman başlayınca koy canım. Ben de suni sancı aldım inan acilmalarim hızlı oldu. Allah nasip etti bir şekilde onun da etkisi olmuştur illa ki
ozgurrce mer_vee doğum yaptınız mı acaba? benim de sizin gibi tek yumurta ikizi tek plasenta bebeklerim var bilgilendirirseniz çok sevinirim
Musilk-1 Eda42_ ben sadece doğumda sure okunur diye biliyorum internet te arastirdim içmek için olanda sure bulamadım şifa olarak geçiyordu bende sade Meryem suresi okudum kendim öyle yaptım
Mrymatls Eda42_ 3 ihlas 1 fatiha felak nas sureleri birer kez ve meryem suresi ile yasin süredi okudum ben çantama koydum sancım başlayınca kullanacağım ama içmeyeceğim
Eda42_ Mrymatls Sağol canım ben hamile kalmak için kullanılır yazılmıştı o şekilde kullanmak istedim çocuğum yok inşallah olsun diye vesile sebep olur inşallah
Eda42_ Mrymatls Rabbim evladını sana bağışlasın hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama Meryem Ana otunu doğum yapınca sudan çıkar kanama dursun rahim toplansın hemen inşallah
Mrymatls Eda42_ keçiboynuzu özü içmiştim ben işe yaradı mı bilmem ama stres yapma 2 güne bir ilişki yumurtlama döneminde hergün ilişki önermişti doktorumuz ve sonrasında biraz uzanmak gerekiyor
Eda42_ Mrymatls Ben de tüpte kapalılık var o yüzden bir tane hamilelik oldu boş gebelik oldu şimdi de tekrar olsun istiyorum dediklerini yaparım teşekkür ederim ☺️☺️