Sahra25 Seval00seval inşAllah vardır ya ve gittiğinizde film çektirdiğinizi falan doktora söyleyin Rabbim sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eylesin inşAllah
Seval00seval Sahra25 doktorum takipte zaten canım geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı onda negatif görünce rahim filmi istedi 🥲🥹
Sahra25 Seval00seval anladım inşallah sağlıklı sıhhatli bi evladınız olur Allah’ın izniyle yolunuz aydın olsun🤲🏼
Kartanesi-24 Seval00seval Resmen bariz net hamilesiniz teste göre ay hadi İnşallah yarın haberimizi bekliyoruz inşallah kanda da görürsünüz pozitifi ☺️🤲🏻
Zdiyebiri Seval00seval insallah var gibi duruyor ne zamandır istiyorsunuz? Rahim filmini nerede çektirdin sonucun nasıl geldi Merak ettim. Acı oldu mu film çekilirken
8143 Seval00seval ay inşallah vardr bnde o testten yaptım beni yanılttı ama insalllah sizde öyle olmaz🤲 gidin kan verin mutalaka en net orda belli olur
Hgergy Seval00seval her ihtimali göz önünde bulundurarak git doktora. Eğer test yanilttiysa seni çok üzmesin. Varsa da zaten mutlu olacaksındir 😊 İnşallah en kısa zamanda kolaylıkla nasip olur. Ben de 6 Aralık’ta çektim rahim filmini. Beklemedeyim bakalım
Eymenkuzusu Seval00seval bu isler cok heyecanli oluyor. Şurada yerimi aliyim sonucu merk ettim. İnsallah bebegin vardir saglikli sihhatli bir sekilde 🌺
Melikeakts Seval00seval doktorum söylemişti adetliyken de hamile kalabilirsin diye ama yinede bi kan lazım tabi ❤️❤️❤️