Ozge1350 İyi geceler kızlar şimdiden kusura bakmayın 28+3 üm idrar kacırma oluyor istemsiz çok az ama zaten yapmış oluyorum ister istemez kendiliğimden geliyor 2 gündür böyle başına gelen var mı 🥲
startown Ozge1350 ben alıştım artık ilkinde de böyle olmuştu özellşkle 7.ay ve sonrası rezalet.Hiç farkında bile değilim işeyerek geziyorum 🥲🥲🥲
zeynosileannis Ozge1350 bende nedense ilk haftalarda çok oldu hapşirinca falan kaçıyordu insan kötü hissediyor evet ama normal bir durum. Normal doğum sonrasında da oluyor bir süre sonra geçiyor 😊
Btlakn Ozge1350 Benim de 7 aylıkken başlamıştı Hatta suyum geldi diye hastaneye gittim doktoru muayene etti Herhangi bir sıkıntı yoktu meğersem İdrarım kaçırıyormuşum ve doğum yapana kadar devam etti Hatta bir yer acaba doğumdan sonra da kaçıracak mıyım demiştin ama çok şükür doğumdan sonra geçti sanırım bebeğin çok aşağıda olduğu için oluyormuş
iremmakk Çok normal, benim sizden daha önce başlamıştı hatta. Güldüğünüzde, hapşırırken, gece uyandığınızda kaçırmalar olabilir. Yanıma yedek iç çamaşırı almadan dışarı çıkamıyorum 😁
startown Ozge1350 evet maalesef.Bir yere gideceksem çok özür dilerim ama kocaman çanta iç çamaşırı ped dolu. Size daha rezaletinğ söyliyim ben ilk gebeliğimde bilmiyordum ve anlamadımda.çok özür dilerim ama kokladım koku da yoktu.Doktorumu aradım dedi ki hemen hastaneye gel ben de geliyorum.Adam hafta sonu benim için hastaneye geldi.Suyum gelitor sandık.Nstler ultrasonlar 1.5 saatin sonunda dedi ki bu çiş.Sen işiyorsun.İşediğinin farkında değil misin?🤦🏼♀️🥲 Dedim ki farketsem gelir miyim? O kadar utandım ki 38.haftamdı o hafta da doktor ve hastane değiştirdim🥲🥲🥲
aslaytkn_ 23+1 haftalık gebeyim hapşururken çok az da olsa bende kaçırıyorum 🥺 hergün iç çamaşırı değiştirip duş alıyorum gebeliğin sonuna kadar böyle mi devam edicek bilmiyorum