1hamle Kızlar 30+4 haftalık hamileyim göğüs ucumun kenarlarında kahverengi bölgede sertleşme var yara gibi ne yapmamı önerirsiniz lansinoh göğüs ucu kremini sürmeye başlamalı mıyım acaba
fairytale_ 1hamle o haftalarda bendede vardi canim krem kullaniyordum bende surmeye baslaa ustten tabaka seklinde sur
minismom 1hamle kantaron yagıda deneyebilirsin mustelanın gogus ucu kremi var onuda kullanabilirsin yara oldumu kolay iyilesmiyo benimde oyleydi ben kremde gec kaldım gogus uclarım patladı ici gorunuyodu resmen
Gulsennnnb 1hamle BNde 30/4 üm beraberiz aynı durum badede var bn kremi sürmeye başladım kaşınma da oluyo bbde
zeynosileannis 1hamle ben karnıma sürerken göğüsede hindistan cevizi yağı sürüyorum en baştan beri 34. Hafta itibariyle lansinohta sürmeye başladım
Nisa58Sivas Zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim Ve Giydiğin çamaşırlara dikkat et onlarda tahriş ediyor
1hamle Nisa58Sivas gün içinde evde sütyen bile giymiyorum çok bunalıyorum pamuklu atlet kullanıyorum zeytinyağını deneyeyim önce teşekkür ederim
1hamle zeynosileannis anladım bende mustelanın yapı ve kremini sürüyordum göğsüme de ama pek bir etkisi olmadı çok çatladım
Nisa58Sivas 1hamle Zeytin yağını sür masaj yaparak Sonra kapatma ama 20 dk filan açık bırak iyice bir emsin Kuruluğu alsın Hergün yap Düzelme olursa göğüs ucu krema başla arkasına canım
zeynosileannis 1hamle evet maalesef geriliyor göğüsler benimde çatladı en azından kuruluk olmasın emzirmeye hazırlık gibi olsun diye uçları için sürmeye devam ediyorum
1hamle zeynosileannis bende yarın sürmeye başlayayım emzirmeyi çok istiyorum emmeyen çocuk gerçekten zorluyor
Asilzedemom 1hamle ya benim oğlumda ucunda bişey yoktu bunda da ucunda sarı kabuk var onlar ne bilgisi olan varmı bide ona da mı krem surulmeli
Esra5151 Ben tahin yağı sürdüm 1 2 hafta çünkü bebek emmeye başlayınca çok yara oluyor benimki şimdide lansinoh kreme başladım inşallah faydası olur bakalım yara olacakmı🫣ama doğumdan sonrada devam ederim tahin yağına çok duydum