Mrv342 Kızlar ben Anadolu sigorta tamamlayıcı sigorta ile Medical park ta doğum yapacağım rabbim izin verirse. Acaba bu sigorta kapsamında doğumlara oda süslemesi vs dahil oluyor mu bilginiz var mı
Gamze3406 Mrv342 hadi yine iyisin odayi süsleyip üstüne birde çeyrek bile takıyorlar bizden sigorta yaptırdınız diye.
Gokturkmom_ Mrv342 Doğumumdan 1 .5ay önce falan sorduğumda canım oğlum canım kızım yazılı kapı süsü ,lohusa şerbeti veriyoruz demişlerdi ve fotoğraf çekimi vardı içinde hem doğum anımda hemde odada 😅ama gelin görünki benden 4 gün önce falan sıkıntı yapmaya başlamışlar ekstra ücret istediler
Yogurtlupilav Oluyorsa büyük şaşırırım 😄 Sigorta sağlık için kullanılan bir istisna tutarını temsil ediyor. Süslemeyle sağlık ın ne alakası var 😄
Mrv342 Yogurtlupilav Gamze3406 Ben soru sordum, sizler vaktinizi benim soruma cevap içermeyen yorumları yazmak için harcadınız, demek ki vaktiniz değersizmiş tebrikler eğlendiyseniz sorun yok 😂 hayatınıza dair mutlu olacağını nice aktiviteler diliyorum 😂
Mrv342 Gokturkmom_ doğrudur özel hastaneler bir ticarethane olduğu için şaşırmadım da.. benim de öyle beklentilerim yok merak ettim netice doğum için orayı tercih ediyoruz belki öyle şeyler yapıyorlar dedim 🙏🏻 yorumunuz için teşekkür ederim
Gokturkmom_ Mrv342 Normalde doğum paketi içinde dediler sonra u yaptılar maalesef :)Rica ederim ne demek
hamcokelek33 Neden dalga geçilmiş ki anlamadım, özel hastanelerde doğum paketi şeklinde alındığında oluyor oda süsleme, memorialda lohusa şerbeti ikramı bile vardı ben sorduğumda. Ama bizimki doğum paketi şeklinde
Mrv342 hamcokelek33 insanlar bu şekilde mutlu oluyor sanırım ettiysem ne mutlu:) doğum paketlerinde oluyormuş evet ben de oradan aklıma geldi ama paketler de çok mantıklı oluyor sigortam olmasaydı ben de tercih ederdim, o çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
XBurcuburcu Hastanenin doğum paketinde varsa satın alabilirsiniz tabi fakat tamamlayıcı sağlık sigortası ya da özel sağlık sigortası sizin doğum odanızın süsleme ücretini karşılamaz.
Mrv342 XBurcuburcu teşekkür ederim en azından olmadığını öğrendim beklentim yoktu da merak ettim acaba mı var ki dedim 🙏🏻