rukyes99 Spinal sezaryen oldum çok da güzel geçti. İğneyi hissetmiyorsunuz ayaklarınıza bir sıcaklık iniyor ve parti başlıyor😊 5 dk sonra pamuk gibi bir yanak yanağınıza değiyor. Dikişleriniz için yaklaşık yarım saat daha kalıyorsunuz ama artık aklınız kendinizde değil bebeğinizde oluyor. Bol su, kafein ve kayısı kompostosu için. Tabi her fırsatta yürüyün ilk ayağa kalkarken karşıya bakarak kalkın ben de hiç acımamıştı bile. Karna bastırma olayı da anlık bir şey çok hafif zaten uyuşukluğunu da tam geçmemiş oluyor. 4 saat kadar daha devam ettiği için o ilk ağrıları çekmiyorsunuz. Ben uyuşukluk geçince 1 saat kadar şiddetli adet sancısına benzer bir ağrı hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi ağrı kesici bile istemedim siz isteyebilirsiniz. Ertesi gün kendim kalkıp saçımı makyajımı yapıp fotoğraf çekimi yaptım. Ben aniden doğuma alındım hiç hazır değildim ağlamaktan gözümün önünü göremeyecek haldeydim ama gülerek ve bebeğimin ilk anlarını görmenin mutluluğu ile çıktım. Şimdi ikinci hamileliğim 33. Haftamdayım. Umarım aynı şekilde nihayet bulur. Pozitif olun, stres yapmayın akışa bırakın kendinizi. Devlet hastaneleri nasıl bilmiyorum ama ameliyat ekibi sizi rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim gözümün yaşını bile silip elimden tutup hazır olduğumda başladılar. Anestezi uzmanı zaten başınızın ucunda oluyor her duruma hazırlıklılar içiniz rahat olsun. Sağlıkla gelsin bebişiniz🌸