Oykuarden Noluyoya sigortanız medicana ataşehir doğumı karşılamıyormu muayeneyi karşılıyorsa doğumuda karşılıyor diye biliyorum
Noluyoya Oykuarden benimki banka sandığı biraz farklı o yüzden doğumda anlaştıkları hastaneler farklı
Ummanmf Oykuarden geçen hafta Ahmet Bey ile tekrar görüştüm benim için önemli bir kriterdi vajinal doğuma sıcak bakması. Bu sefer miyomun küçüldüğünü ve vajinal doğumun son zamanlarda belli olacağını söyledi ve enerjisi iyi hissettirdi açıkçası. O yüzden 26. Hafta bitmesine rağmen kendisiyle devam edeceğim gibi duruyor :)
Damlada2208 Oykuarden medicanada yaptım yogunbakımı sıkıntılı cocugumu medicalparka sevk ettiler dogurdugum gun yetersiz ben bir daha asla orada yapmam açıkçası cok yıpratıcı süreçler yaşadık
Damlada2208 Oykuarden rica ederim doktorları cok iyi fakat dedigim gibi yogun bakımı cok cok yetersiz az daha oksijensiz kalıyordu bebegim en azından bunları arastirmadan gitmeyin
Oykuarden Damlada2208 doktorunuz kimdi birde bebeğiniz hangi medicalparka sevk edildi direk o hastahaneden doktor bakayım iyiyse benimde 33 haftam bitti hala hastahane bulamadım
Damlada2208 Oykuarden göztepe medicalparka sevki gerceklesti ama suan hamileyim bende atasehir medicalparka basladim bugün esra hanıma gidiyorum doğum 45 bin denildi yeni açıldığı için bu fiyatmis şuan yogunbakımı 1 ay icinde aciliyormus buraninda ozellikle hasta yatisa direk sordum görüştüm
Oykuarden Damlada2208 bende Ataşehir medicalparka gidiyorum Funda hanıma bilmiyordum yoğun bakımının 1 ay içinde açılacağını benimde doğumuma 1.5 ay var
Damlada2208 Oykuarden funda hanım gidicek dediler bana o yuzden baslamadim ben yoksa onu dusunuyordum ama ne zaman gidicek bilmiyorum onuda riske atmak istemedim
Noluyoya Damlada2208 damla hanım cengizhan beyi duydunuz mu ataşehir Medicalparkta bende onu çok duydum ama randevuları hep akşam saati kafam karıştı bide hastane yeni diye korkup gitmedim açıkcası
Damlada2208 Noluyoya yani yeni olması hersey icin suan iyi olur diye dusunuyorum ilk görünüm onemlidir diyerekten etrafinda cok fazla lüks hastane oldugundan iyidir sanırım cengizhan bey evet genelde aksam oldugu icin tercih etmedim ben
OgretmenEva Merhaba herkese, Maltepe Medical Parktaki doktorum Refika hanim hastaneden ayrilmis yeni bir doktor arayisina girdik bu nedenle. Central hospital da Fatma hanimi duyduk bilgisi olan var mi? Ya da baska doktor/hastane tavsiyesii?
kader26_ Damlada2208 hangi doktor takipliydiniz. Bir de yoğun bakımı var aslında ama yetersiz gelme sebebi nedir 🙏
Damlada2208 kader26_ evet var ama 3 yada 4 tane küvöz var icerde cok yetersizdi oksijen destegi yetersiz geldi bize tranfer edildi hemen bebegim baska hastaneye kader26_ doktorumu cok seviyorum sibel hoca birtane suan yine hamileyim sirf yogunbakim yüzünden oraya gitmiyorum
kader26_ Damlada2208 hangi hastaneye gidiyorsunuz peki bir de kaçıncı hafta doğum yapmıştınız yoğum bakıma girdi bebeğiniz Ben de medipol çamlıcaya gidiyordum ama yenidogan yoğun bakımı tadilatta olduğu için hastanemi değiştirmek zorundayım 35+4 az vaktim kaldı. İdrarda protein kaçağı çıktı tansiyon takibi yapıyorum. Belki erken doğuma alınabilir. Ama hastane bulamiyorum resmen ya
Damlada2208 kader26_ medicalparka gidiyorum zaten kizimida oraya transfer etmislerdi yogunbakımı cok iyi gercekten bebegimi kurtardilar allah razi olsun onlardan 39+3 ile mekonyumlu doğdu acil sezeryanla kanamayla bian da oldu hersey
kader26_ Damlada2208 geçmiş olsun. Çok şükür ki sağlıkla sizinle🙏 teşekkür ederim bilgiler için. Medicalparktan memnun musunuz peki ?