Sadelikveben-56 Kan sulandırıcı yazmış doktor eşim almış bissürü iğne siz kendiniz vurun demiş göbeğinden valla 3. Sezeryanım ilk defa böyle bişe gördüm diğerlerinde kullanmadım hiç iğneden korkuyorum kaynanam ben vururum diyor güvenemiyorum
Fatmadmr37 Sadelikveben-56 normalde hepsinde verilmesi lazımdı ben 2022 de sezeryan doğum yaptım bana da verdiler kaba ete vuruluyor diye biliyorum ama eşim bacağıma yaptı hep
Hamide_00 Sadelikveben-56 bende 3 sene önce oğlumda kullandım cnm on tane falandı minik iğnelerden ama karnıma değil koluma aşı gibi vurduruyordum evde eşime
myangelson Sadelikveben-56 benim önceki doğumda da verilmedi hamilelikte de (serklaj olmuştum) bunda farklı ildeyim acil serklaj oldum diye kan sulandırıcı iğne başlandı. Doğum da bu hastanede olacak doğumda da verilir büyük ihtimalle. Göbekten vuramazsaniz koldan da vuruluyor ben şuan koldan vuruyorum birisi kolumu sıkıyor ben iğneyi batırıp vuruyorum direk bir sıkıntı olmuyor
fairytale_ Sadelikveben-56 19 gunnonce sezerysn oldum ve 10 tane igne banada verdiler koldan vurduk biz kaba ete daha kolay oldu
iremarsln37 Fatmadmr37 neden veriyolar acaba benim ilk Seseryanda vermediler. İkincide verir mi bilmiyorum
Esum48 Sadelikveben-56 ben koldan vurduruyordum illa gobek sart degil demisti doktor esim vuruyordu. 4 kere falan kullandim sonra dikis bolgemde ve cevresinde morluklar oldu doktor birak dedi
Hatceninblog Sadelikveben-56 bende 2 ay önce sezeryan oldum bana da verdi ben görmüştüm nasıl vurulduğunu ama başkasının vurması gerektiği için eşim vurdu ona da youtubeden izlettim kolumdan vurdu o şekilde kolay zaten, kolunu sıkıyorsun aşı vuruyor gibi o şekilde vuruyorsun