1_momm_1 Kızlar bebeğim 4 aylık dişi patlamış ve hiç düzenimiz kalmadı çok huysuz rahatlatmak için önerebileceğiniz birşey var mı
Eymenkuzusu 1_momm_1 yesil sogan pirasa verin bu lari kemirmeye calistikca rahatlıyor. Ben agiz mendilini islatip buzluga koyuyordm. Soguk soguk emdikce rahatliyordu. Cabucak çıkarır insallah dis donemleri cok zor. Geceleri uyuyamazdm ates nobeti tutardim. Cocuk perisan anne perisan
Maviniz 1_momm_1 karanfil yağını öneririm damagina ve diş etine sürmek rahatlatıyor. Böyle yapa yapa dış dönemi gecirdim
Adel2025 Merhaba, doktorlar biberonun emzik kısmına su doldurup dondurup çocuğa vermeyi öneriyorlar. Ben çocuk hastalanır diye endişelendim ama işe yaradığını söylediler. Bi de kremleri varmış, diş çıkan yerde uygulamak gerekiyor, ağrıyı keser diyorlar
1_momm_1 Maviniz ya zeytin yağı ve karanfille yapılan birşey okudum ama hatırlamıyorum nasıl yapıldığını onu bilen var mı 4 aylık şuan ama bir zararı olur mu diye de korkuyorum
1_momm_1 Maviniz hafta sonu olmasa hemşireyi arayıp soracaktım tetagil granül varmış ama ne kadar etkili olur bilmiyorum
Maviniz 1_momm_1 onu kullandim da etkisini çok görmedik küçük paketlerde toz agzina dokuyorsun bebegin
1_momm_1 Maviniz yani karanfil yağından etki gördün bi tek 200 tl falan galiba onun fiyatı değmez o zaman
1_momm_1 Maviniz granül yazacaktım yazmamışım 200 tl olan granüldü Yağı denerim ya inşallah bende fayda görürüm