Emelinda Selma19 ikisine de gittim, kesinlikle Özgür Deren. Perinatolog zaten. Keşke ilk ona gitseydim dedim. Kızımın kalbinde, böbreklerinde, karaciğerinde birkaç sıkıntı görmüştü Eyüp Ekici. Ama beni rahatlatan Özgür Deren oldu. Yalnız fiyatı iki katıydı
Mutlumklnc Selma19 benim doktorumda iki isimi önerdi bende Eyüp ekiciye gittim ilgiliydi ama 4 boyutlu ultrasonu yok iki boyutlu siyah beyaz bakıyor herşeyi açıklıyor gayet memnum kaldım
Sarenil Selma19 canım 4 boyutlu resim vermedi 28. Haftadan sonra veriliyor muş baya inceledi yirmi dakika kadar iki resim çıktısı verdi
NurDemir Eyüp Ekici iyi diye duymuştum.Bir de Ali İpek öneririm Ankara için genelde ikisinden birisi öneriliyor 👍🏻
dmrlesra Tkara Özgür derene ben gittim 4 boyutlu da gördük çok açıklayıcı konuşuyor tekrar tekrar soruyor kafanıza takılan bir durum varmı diye.Görüntüleri bize mail olarakta yolladılar.Ayak parmakları bacakları hepsine tek tek baktı.
Iby dmrlesra merhaba detayli kac dakika surdu sizin? Bende gittim yeni ama 10 dakik sürdü, hersey normal dedi hic detayli anlatmadi hic birsey
Gzgnx Iby merhaba özgür derende yaptırmadım bulundupum şehir ankara değil ankara dışında farklı bi doktora yaptırdım