Cicekgibibiri Normalde 2250 olmalıymış en çok ama bizimki 2 hafta da 800 gram almış doğumum erken olur diye korkmaya başladım doktor doşuma kadar normal bir bebek kadar bile kilo alsa 4 kiloyu geçer dedi başına gelen var mı?
aslaninannesi7 Cicekgibibiri Tam 36 haftalığım dün kontrolüm vardı. Bebeğim 3900 gram. Doktorum sağlıklı olduğunu söyledi. Bir sıkıntı görmedi ama 2 haftadan fazla önde gidiyor kilosu. Kilosunun önde gitmesi erken doğum için bir risk değil dedi ben özellikle sordum. Sezeryan olacağım sadece normal doğum istiyordum bir o sıkıntı oldu çünkü doğuma kadar 4200-4500 kiloyu bulur dedi. Birde baskısı çok oluyor
ArasMom__ Cicekgibibiri erken doğum olacağını sanmıyorum son haftaya kadar giderse bütük ihtimalle kilolu bir bebek olur ve sezeryan doğum yaptırırlar
Cicekgibibiri aslaninannesi7 bende şimdiden bile hissediyorum uyguladığı baskıyı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kaç kg aldınız
aslaninannesi7 Cicekgibibiri bende çok hissediyorum zaten 29. Haftadan beri de baş geliş pozisyonda o da etkili. Ben 12 kilo aldım toplam