Turuncubebik Hhh03 ama yınede sız cok uyguna alıyorsunuz bana gore. Benimde raporumu özelde ki dr cıkardı
Hhh03 Turuncubebik valla dediğim gibi anlamadım mesela ondan önceki 5 kutumada 750 vermişim ama sene sonu baya zam geldi işte aralık sonu 1500e çıkmış biri yazmış .9 kutu ya1500 verdim diye nezamn almış merak ettim
Turuncubebik 2Princess1Mom bn oksapar kullanıyırum ama aralarında fark yok dıye bılıyorum sadece marka farkı etkı aynı
Turuncubebik 2Princess1Mom benımde raporum ozelde cıktı ama ben daha pahalıya alıyorum cogunluga gore İlginç gercekten ya
miniminibebek Turuncubebik şöyle ki ben ilk aldığıma para ödememiştim 3 kutuya ikinci kere reçete ettim raporum.3 aylık ama eczaneye gittiğimde para ödedim mevzuat değişti raporlu da olsa para ödeyeceksiniz dedi 558 tl ödedim anlamadım bende
Turuncubebik zynpknt özelde cıkmasıyla alakası yok bence rapor kodu ıle ılgılı bısey oldugunu dusunuyorum
Eceunverkanra Turuncubebik Merhaba, ben pazartesi gunu 6 kutu enox ignemi raporlu 700kusur liraya aldım. Raporumda venoz yetmezlik yaziyor diye biliyorum. Venoz yetmezlik yazinca da ucretsiz vermiyor:/ Ya da benim kodumu baska girdiler ben oyle hatirliyorum.
Turuncubebik Eceunverkanra e nabızda raporlarıma tıklayıp bakabılırmısınız acaba rapor kodu vs ne yazıyormus
myangelson Turuncubebik evet bende gördüm burada çok o şekilde olan doktorlar neye göre yaziyof rapor bilmiyorum 🤷🏻♀️ ayın 9 unda raporum da bitiyor ilaçlarım da randevum 16 sında napcam hiç bilmiyorum perinatoloji takipliyim kan sulandiricilar kesilecek mi 1 aylık mi yazıldı yoksa devam mı edilecek hiçbir şey bilmiyorum 🤦🏻♀️