Hasret18ayaz Kızlar bir baktım oksapar bitmiş bugün haftasonu sağlık ocağı kapalıydı polikinliklerde aynı şekilde mecburen almam gerekiyor ilacı acile gitsem yazarlar mi sizce
269522 Hasret18ayaz yazacağını sanmam doktorlar dan rapor çıkartmak bile çok zor takibini yapan doktor raporu versin diyor ama yine de şansını dene
myangelson Hasret18ayaz yani tanidiginiz bir eczane varsa belki bir ihtimal verir reçeteyi yazdırıp goturursunuz. Bazı yerler öyle yapabiliyor ignelerde yapılır mı bilmiyorum tabi de. Annemlerin tansiyon hapları bitmişti parayla aldılar eczane demiş doktora gidip yazdırın reçeteyi getirin parayı iade ederim demiş öyle yapmışlardı
Patito__ Hasret18ayaz daha erken olsa gunduz eczane taniorsanuz ondan alir pazartesi yazdirirdiniz. Siz yinede bir gidip acile raporunuz var nasilsa durumu anlatin belki yazar. Size yakin biri elinde fazla varsa iki tane size verse aslinda o sekilde de arayabilrsiniz burdan. Yakin olsam bende var aslnda kullanmiorm 4000 lik
Hhh03 Hasret18ayaz bi şansınızı deneyin yada tanıdık eczaneye rica ediceksiniz pazartesi yazdırıp götürüceksiniz yada parayla alıcaksınız
Hulya_Bal Hasret18ayaz Bi sansinizi deneyin bazı ilaçları acil dr yaziyor ama eczaneden alamıyorsun yetkili dr yazmadığı için ben de öyle olmuştu.
zynpknt Benim elimde var oksapar ben enox kullanıyorum ama muhtemelen farklı şehirlerdeyizdir benim eczacım var tanıdık o veriyor ödünç öyle bişey varsa yapabilirsiniz yada nöbetçi eczaneye rica edin kırmazlar bence
Raflesya Hasret18ayaz Raporunuz varsa alabilirsiniz eczaneden diye biliyorum bir nöbetçi eczane bulun sorun yada arayın.