Sevimaltnn Canım istedi yedim ama yerken mayonez olduğunu farkettim yemeye devam ettim 😁 bir şey olurmu kızlar 🙁
Feslegenci Sevimaltnn yedim birkaç defa sorun olmadı bende ki ayrı da yedim mayonezi ama az olarak sorun yok hamileliğim de bebeğim de bende iyiyiz çok şükür 🙏🏻
Iremsvn Sevimaltnn ben çok yedim valla en başından beri 23. Haftadayım çok şükür sıkıntı yok olmaz da inşallah 🙈
sevimlikek Sevimaltnn Canım istedi yedim 🤔 Sevimaltnn mayonez olduğunu farkettim yemeye devam ettim 😁 bir şey olurmu kızlar Ne kadar saçma bir post
Mrvsmt2502 sevimlikek vicdan rahatlatmak için açılmış bende yedim bir şey olmaz ye diyenlerle vicdan rahatlatacak
Neferut Sevimaltnn Ben mayonezi hiç kesmedim ya doktor her şeyi yiyebilirsin dedi hiç sorun da olmadı şükür. Siz yine doktorunuza danışın.
Pamuk Neferut Surda herseyi yiyebilirsin diyen doktorlara sahip 3 5 kişi kaldık herhalde😅😅 Şükür bende herseyi yedim.
A145N Sevimaltnn mayonez evde yapıldığında sıkıntı yaratir el yapımı mayonez yumurtanın akindan evde yapılan olan toksoplazma taşır markete olanlar pastörize edilmiş olarak satiliyo takılmayın bu kadar ben ekmek arasında patates kızartıp mayonez sıkıyorum hiç bir sıkıntı olmadı canım
Neferut Pamuk Evet kendisini hiç rahatsız da etmedim yemek konusunda. Sadece bir kere pastırma yedim çiğ diye korktum onu sormuştum onda da sorun olmaz yiyebilirsin demişti. O yüzden hamileliğim hep güzel geçti hiçbir şeyden kısmadım kendimi 😅
Minikkuzum00 Sevimaltnn bende kaç defa yedim mayonez de çiğ yumurta var ama yinede yedim sadece canım istediğinde onun dışında çok dikkat ediyorum sizde öyle yapın yada mayonez koydurmayın
anneoluyorumm13 Sevimaltnn hamburger yemedim daha ama ketçap mayonezi ben yiyorum arada patetesle. Onuda mı yemeyeceğiz 😔😔😔
269522 Sevimaltnn senin bebeğine birşey olmaz ama Filistin de binlerce bebeği canından eder . Bebeklere kadınlara çocuklara tecavuz eden pislikleri doyursun burger king siz de onları.
Mrvsmt2502 269522 👏👏👏 tebrik ederim duyarlılığınız için. Ama burda hemen linçlenirsiniz doğruyu söylediğiniz için…
startown 269522 yemin ederim sradığım yorum buydu.2gr mayonez senin bebeğine bir şeycik yapmaz ya filistindeki büyüyemeyen bebekler İnşallah linç tayfa gelmez 😵💫
Larraa Mayonezlerde genelde pastörize yumurta kullanılıyor bu yüzden sorun olacağını sanmam. Ben çok yedim 😊
Sevimaltnn Larraa valla çoğu kişi yiyormuş ben kendime ceza veriyormuş gibi hissettim bi an ketçap mayonez normalde patatesle vs yemiyordum ekmeğin içinde olunca mecbur kalmıştım🥰