Sarella Nasıl gidiyor kızlar her gün dogurmayı bekliyorum zaman gecmiyor sanki herkes soruyor nezaman diye bilsemm 😂😂
12betul Sarella 38+1 de bende. Selamlar . Ah ah soranlar mı dersin gelen giden sancılar kasılmalar uykusuzluklar . Ha geldi ha gelecek . Derken günler geçiyor
Beydos Sarella 39+0 bizde beklemedeyiz hala kanala inmedi bebek sancım filan da hiç yok Tuşe oldum açıklıkta yok bakalım napcaz 🤭
Nzyl 38+0 adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor dün akşam karnım deşiliyo sandım hep akşamları oluyor 😂bugün doktora gittim nst de yok hiçbişey 😂
12betul Sarella hala öyle 😂 2 cm açılma ilerlemiyor . Demekki vakti değilmiş diyorum . Her gün eşim de şimdi mi diyor .
Sarella Beydos kanal inme meselesini sordum doktora güldü öyle bi şey yok kanala inse dogurcan kız zaten dedi 😀
58Vildan 39+1 sancı yok kanalada inmemiş benim bebelerim 41 haftalık doğdu hep buda öyle olucak gibi duruyor :)
Sarella 58Vildan benimde 40 haftalarda oldu diger bebişlerim bunda bakalım 🤔 41 felan görmem inşallah çünkü çok zor geliyor artık herşy 🥲