mrs_yildiz22 Meriveannesi ilk gebeliğimde o kadar çok döner değil ama ekmek arası tavuk şiş yedim ki. Haftada 2 kere yediğim oldu her hafta bir kere hele de 😀 oğluma hamileydim, çocuk karnında tavuk olup uçacak diyorlardı :) şükür herhangi bir zararı olmadı. Şu anda 2.gebeliğim bunda da lahmacun çekiyor canım ara sıra bir de çiğköfte 🥹
Melek38_ Meriveannesi valla ilk haftalar yemek yapamayınca ara ara dönere talim olduk hatta bir ara aşerdimde😅😆
Aylaa123 Meriveannesi normalde pek sevmem ama hamilelikte anasını bile ağlattım dönerin hamburgerin 😂😂
FtmaGlr Meriveannesi 19 haftalık oldum ben intiba dönerden yiyorum porsiyon şeklinde, galiba ben yanlış anladım soruyu, sanırım siz tavuk döner ekmekten bahsettiniz o şekilde yemedim
Nuurr22 Meriveannesi ben doğum yaptım 7 ay 14 günlük oğlum. Ömer ustada etli cigkofte yok yapmıyorlar.acili veya acısız var sadece
Vlog1345 33 haftalığım valla hamileligimn başından beri hamburger, döner, çiğköfte (etsiz), pizza, kola herseyi yedim içtim. Doktorum sadece çiğ et olabilecek şeyleri tüketme onun dışında yiyebilirsin sen sadece hamilesin hasta değilsin demişti.
_moom Meriveannesi kız daha 1 aylık hamileyim ben yemediğim sey kalmadı🤣🤣🤣 çiğköfte, döner, hamburger. Hatta canım cekiyor diye bu aksam evde kendim hamburger yaptım normal yemek yiyesim gelmiyor