1prens1prenses_ Allah’ım o kadar güzel kokuyor o kadar güzel ki ağzım sulanıyor Bimin Gürdal yağ çözücü Allah’ım çok güzel kokusu yaaa
Elcin-Meryem 1prens1prenses_ bende kizimin çisli bezini kokluyordumm yok boyle guzel kokuuuy bezi az kalsin yiyecekdim sjsjsjsj
Haticenurdemir 1prens1prenses_ ben hiç aşermedim gerçekten nasıl bir şey merak ettim doğrusu belki ikinci bebişte aşeririm
Aylaa123 1prens1prenses_ aggagsshhd ben hamileykende hamile olmadan öncede yeni dökülmüş asfalt yemek isterdim hep kokusu buram buram geliyor😂😂
1prens1prenses_ Bnguuu_102 kız çok güzel kokuyor yemin ederim ki canım kil çekiyor aldım ama beton gibi bulamadım Şimdi yağ çözücü
haniferesko Elcin-Meryem bende ikinci hamileliğimde eşime bumbar mı mumbar mı neyse onu söyleyelim sen ye ben seni izleyeyim demiştim hahahah
1prens1prenses_ Bnguuu_102 zaten yerim diye korkuyorum 🤣 Bir iki kez Ocak sildim ama dayanamıyorum 🤣 bu yüzden kullanamıyorumm
1prens1prenses_ AnayimBenAna_ az dibinde son kez sıktım yeni almadım da bir iki kez kullandım da yok yok kullanmam çok başka güzel kokuyor 🤣🤣
aycinelizsmom 1prens1prenses_ kız nesini aşerdin 😅 bugün yanlışlıkla maske takmadan sıktım ocağa soludum bir de ölüyorum sandım 🥴🥴
yeni_anne2 1prens1prenses_ bu gözlerim daha neler görecek allahım yapma bacımm😂🤣 başka şeylere odaklan