13 haftalıkken ultrasonda doktor erkek pek değişim olmaz artık dedi bende pipiye benzer birşey gördüm ama değişir mi bu saatten sonra kesin erkek midir ve bu resim bacak arası resmi mi anlayan yardımcı olabilir mi lütfen 😊

Bvzzz buradaki herkes kız demişti bu arada cinsiyet tahmini yapan herkes bir kızım var zaten önemli değil cinsiyeti ama insan merak ediyor 😊

Bvzzz bacak arası resmi ise çıkıntı var gibi anlayan yorum yapabilir mi çok teşekkürler 😊

Bvzzz Erkekte genelde değişme pek olmuyo binde bir

Tazegelin12 evet bende öyle duymuştum teşekkür ederim 😊

Bvzzz 15+2de bana da erkek dedi görüntü birebir aynı benimkiyle hayırlısı olsun❤️

eefkk öyle mi sağlıkla gelsin hepimizin ki inşallah 🥰

Bvzzz
        buda benim bebeğimin 13 haftalık görüntüsü burda herkes tanıyor artık o kadar çok payalstim ki😁 sizede fikir olsun ama benimkiyle çok benzemiyor da

Anneyimmmben evet sizin ki net erkek benim bacak arası mı onu bile anlayamadım foto da 😊 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 😍

Anneyimmmben doktor kesin konuştu bu haftadan sonra değişim pek olmaz dedi ama bilmiyorum bir sonraki kontrolden sonra emin olacağım ben emin değilim 😊

Bvzzz çıkıntı değişmez erkekse net erkektir 😀

Talentedmom fotoğraf çıkıntı gibi duruyor değil mi baktınız mı alıştık erkeğe de inşallah değişmez tabi de en önemlisi sağlıklı olsun 😊

Bvzzz ben öyle gördüm pi. Pek kolay değişmez 😀