kbraknt Kızlar daha önce yaşadığım şehirde ayrıntılı ultrason olmadığıyla ilgili post açmıştım en yakın mardinde olduğunu öğrendim. Mardinde yaşayan tavsiye edecegi doktor olan var mı çünkü hastaneleri aradım ama sadece evet yapıyoruz diyolar fiyat ve başka birşey hakkında bilgi vermiyorlar 😐
AvBurcu kbraknt ben kızıltepede derya yanık turgut diye bi doktora gitmiştim. Kendi özel muayenesi var. 150 tl ye yapıyor ayrıntılı ultrasonu ve 20 gün içinde tekrar ücretsiz muayene olabiliyorsun
kbraknt @AvBurcu tam adresini yada telefonunu verebilirmisiniz kliniğinin adıda olabilir. bugün kızıltepe ipekyol ve cihanpol hastanesindede olduğunu öğrendim onlar nasıl peki
AvBurcu kbraknt normalde kontrollerim için cihanpole gidiyorum, cihanpol de iyi hastahane. Ama ayrıntılı ultrasonu radyoloji Uzmanı yapıyordu, Ben kadın doğum doktoru yapsın istediğim için ayrıntılı ultrason için başka bir yeri tercih etmiştim
AvBurcu Derya hanımın muayenesi kızıltepenin içinde, cihanpol hastahane ise hava alanını geçince yol üzerinde