biranneninyolculugu Merhabalar, çok düşük bir ihtimal biliyorum ama bir umut ışığına ihtiyacım var. Daha önce amniyosentez yaptırıp sonucu yanlış çıkan oldu mu?
mucizemgelsin61 Valla amniyosentez kesin sonuç deniliyor ama asssla öyle değil bence aylarca uğraştım gebeliğimin başından beri halada uğraşıyorum geçen son tahlil sonuçlarımla gittim genetik doktoruna doktor hala belkilerle şüpheyle yaklaşıyor net sonuç yok yani ben net biliyordum ama öyle değilmiş yapıcak bişey yok sağlıkla gelir inşallah bebeğim🙏 35 haftaya geldim
dilekaltindisci Ablamın oğlu bütün testlerde down sendromluydu %99 hemde, doğana kadar kabul ettik rabbim verdiyse bir bildiği vardır dedik, bi doğdu oğlu normal sağlıklı bir bebek.
Meryykb01 dilekaltindisci tüm testler nedir mesela?amniyonsentez de yapıldı mı?emin değilseniz şu an anneyi zan altında bırakıyorsunuz vebaldir olumlu veya olumsuz
dilekaltindisci dilekaltindisci tüm testler nedir bilmiyorum fakat 2li tarama, 3lü tarama, amniyosentezde dahil hepsinde kesindi down sendorumu
TugceOrak dilekaltindisci amniyosentez yapılmamıştır hanımefendi. Amniyosentez bir tarama testi değil kesin tanı testidir ve amniyosentezde down sendromlu dendiyse bu kesindir