Aselmiramom Bize doktorumuz iki kez erkek dedi geçen ay bu ay da iki kez kız dedi🙈 (Muayene ve kontrol olarak 2 kez)
BTop Aselmiramom yaa😂 böyle postu görünce şüphe ettim bana 15. Haftada kız dedi detaylı ultrason randevum var 24 ocakta ondan sonra alışverişe başlayacağım ya benimde değişirse ☺️
Aselmiramom senem-yabaci bizim biraz erken gördü cinsiyetini 12. ve 13. haftada erkek dedi fakat yanıldı 🙈 16 ve 17. Haftamızda da kız dedi 😅
mrsyildizmom Aselmiramom 14+4’te doktorum kız dedi bir diğer kontrolde tekrar bakarız dedi :) Bu ay sonunda tekrar kontrolüm olacak bir oğlum var dilerim değişmez kızçemiz olur 😍 oğlumda hiç değişmedi 13’te erkek dendi hep öyle devam etti 🌸
Aselmiramom mrsyildizmom benim de bir tane kızım var onda da bu doktora gidiyordum kızımda yanılmamıştı fakat bu gebeliğimde yanıldı bizi de şaşırttı doktorumuz ama hala net değil diyor 🙈 Bakalım bekleyip detaylı da netleştireceğiz artık🥲
Melissayda @Aselmiramom 9 ocakta randevum var 16+3 oluyorum artık söyler diye düşünüyorum 12+2 de arkası dönüktü öğrenemedim çok merak ediyorum 😂
Aselmiramom Melissayda inşallah güzel bir pozisyondadır plesantası falan önüne gelmez de öğrenirsiniz💓🌸
melike1-2 @Aselmiramom bizde öğrendik 12.haftada kıza benziyor dedi 14.haftada kesin erkek dedi bakalım bekliyoruz ayrıntılıdan sonra netleşecek alışveriş yapıcam.
Aselmiramom melike1-2 ayy sizede bizim tam tersimizi söylemiş doktor 🙈 Detaylıya kaldı öğrenmemiz bir çoğumuzun desenize 🙈🫠
senem-yabaci Aselmiramom erken zamanlarda yanılma olabiliyor. Bizim doktor en başta cinsiyeti 15 16 gibi öğrenelim dedi