Elcin-Meryem Kizlar nasilsiniz bu gun dr kontorlum vardi 27ocaga gun verdi hastane cantam hazir minige biberon hasta pedi fln kaldi onlarida in sa Allah bir kac gune hall ederiz Kilosu 2560gram nasil iyi mi? Seviks uzunlugu 34dedi progestornu biraktim
ceren-123 Elcin-Meryem 36+2 herşeyimiz hazır çok şükür bebeşimin kilosu en son 2.700 dü doğum kanalına girmiş dedi doktorum normal doğum inşallah bekliyorum büyük merak ve heyecanla 🥹🌸
Edoss123 Kaçıncı haftadasınız tam olarak? Benim Pazartesi kontrolüm var. 36+3 olacak inşallah. Biberon, göğüs ucu kremi daha almadım. Hayırlısı bakalım😊
Orkay 35+5im hastane çantamı bugün hazırladım sadece emzirme sütyeni almamıştım onu ekleyeceğiz Son haftaları nasıl sıkıntılı geçirdim anlatamam, pazartesi 36 oluyorum ve doktor yasakları kaldıracağını söyledi :))
Elcin-Meryem esca344 agirlasmadan yapmak istedim ben simdi zar zor oturup kalkiyorum Bebek kilonuz kacdi?
Edoss123 Elcin-Meryem 35 hafta kilosu iyi canım. Rahim ağzı normale göre kısalmış ama doktor önlem almış zaten. İnşallah zamanında sağlıklı doğumlar yaparız☺🥰
Orkay Elcin-Meryem erken doğum tehditim vardı. Tuvalet harici kalkmam yasaktı. 36 da serbest bırakıcam dedi. Yarın kontrolüm var bakalım :) bebeğim en son 2.750 idi
Elcin-Meryem Edoss123 dr rahim agzi iyi dedi 33haftada 35di bilmem ya progestron iyneyi kes dedi fitille devM sizde kilo fln kac?
Foreverr Bi’şey sorabilir miyim sezaryen olanlar için kaçıncı haftada gün veriyolar bir bilginiz var mı