Atyonlugra Kizlar yurkardaki testi dün alttakinide bugün yaptim insanlarin duygulariyla oynuyorlar resmen days doktor testin markasi 4 yildir bekliyoruz anlamadim hic birsey neden boyle oldu acaba
Aleyna_1634 Atyonlugra yukaridakinde resmen çift çizgi çıkmış ama her test güvenilir değil sen en iyisi kan ver ben hamileligimi kaset testlerde öğrenmiştim prodictor almıştım negatif sonuç vermişti kaset test aldım 15 TL ye bildiğin anında çift çizgiyi gördüm
Eda42_ Atyonlugra En iyisi adet gecikmesi beklemek o şekilde kan vermek bazıları var çıkıyor yok yok çıkıyor var testler artık eskisi gibi güvenilir değil inşallah kanda pozitif sonuçlar alırsın
Meridaily Atyonlugra aynısını ovula ve bebetime da yaşadım😢 prodoctor negatif çıkardı ve o gün regl oldum.
ozlem_2727 Atyonlugra yani. Markanın sahibi nasıl bir kafayla hazırladı bilmiyorum ama şaşırıyorum gerçekten insanlar. Bir ümit diyor ama sonuç hüsran çok üzücü bir durum maalesef
Mom6535 Atyonlugra bu test yalancı pozitifligiyle meşhur zaten buradaki arama butonuna markayı yazsanız neler görürsünüz neler hayal kırıklığı kan vermek mantıklı test yapmaktansa