Maralllmm Kızlar bir hafta önce progestan hap olarak başladı ama beni maf etti 4 gündür gece gündüz geçmeyen şiddetli baş ağrısı ile acillere giriyorum bu ilacın başka yolu iğnesi vs yokmu başına gelen varmı yardım lütfen
Mejsa Maralllmm bende alerji yapmıştı hap vajinal yolla kullanıyorum bu şekilde yan etkisi daha az oluyor doktorunuza sorup o şekilde belki devam edebilirsiniz
Maralllmm Mejsa ben vajinal olarak ta kullanmak istemiyorum ya o daha kötü ilk çocuğum erken doğum oldu diye verdi doktor benim rahim ağzı kısalıyor o yüzden alttan bişey almak istemiyorum iğnesi varmı sorayım bakalım var diye duymuştum
Miyosss Maralllmm progestan rahim ağzını kısaltmaz ki tam tersi kısalık sorunu olana progestan fitil olarak verilir
umutluanneadayi Maralllmm vajinal alsanız daha iyi bence yada 1 hafta dayanacaksınız 1 hafta sonra vücud alışıyor
Aise2861 mrp2023 Maralllmm bende de rahim ağzı kısalması var vajinal alıyorum. Bir etkide yapmadı bana sadece akıntım oluyor.
Dorammm Miyosss Maralllmm bana hafif lekelenmem var diye vermişti 5.hafta da sonra 3 gün kullanıp bıraktım doktorum da iyi yaptın kanaman yoksa bırak dedi