BA1 Kizlar merhaba hastane çantam hazır düzleştirici veya birkaç makyaj malzemesi alsam mi düşünüyorum siz aldınız mı🥹😁
mlkkk BA1 çıkarken yapmak için alabilirsiniz ben gece doğum yaptım sabaha kadar üstümü giydirmediler sabah bir gecelik giydim koyduğum geri geldi korkudan yüzüm gözüm sivilce atmış makyaj malzemesi koysaydın kendimi iyi hissedeyim diye kesin yapardım 😅
mervemurat16 BA1 ben aldım a dan z ye herşeyi roll on bile ama hiç birini ne sürdüm ne foto çekilebildim Ali rıza bey gibi çıktım resmen 😄😄
myavocado BA1 aldım ama kullanacak kadar iyi hissetmedim, ağrım filan olmuştu, ama yine de alın bence çoğu kimse kullanıyor, güzel fotoğraflar cekinirsiniz anı kalır
Gizem1992 BA1 düzleştirciyi bnde düşündüm ama doğumdan sonra saçımı kım düzleştirecek annem yapamaz 😅 eğer hastanede yapcak olan biri varsa yanında koy bnce belki doğumdan sonra süslenmek istersin bnde allık hafif bir ruj kapatıcı koycam 😅
BA1 mlkkk herkes öyle diyo ben o an onu mu düşüncem diye düşünüyordum heryerden video izliyorum herkes götürüyor bi şekilde birseyler 😁
BA1 myavocado insan iyi olursa bakımla kendini iyi hissedebilir dedim youtubeden izliyorum birilerini herkes götürüyormuş 🐣😄
Gizem1992 BA1 ben ilk doğumuma ani gitmiştim saçımı yıkadım kuruttum ve saçım kabardı o şekilde doğuma girdim tabi çıktığımda da saçımı düşünecek halim yoktu hiç fotoğrafım yok ve doğumdan sonra bi sıcak basması geldi bana tek fotoğrafım alnımda ıslak mendil yatıyorum bebegım yanımda yatıyo başka da yok 🥹 bu ikinci doğumum olacak inşallah süslenmek istiyorum anı kalsın ilkinde yok çok üzgünüm 😌