BA1 Herkese merhaba merak ettiğim birsey var ameliyata girmeden sanirim hemşireler bizden bebeği eşyalarını alıyorlar peki anne odaya gelince mi giyiniyor yoksa orda hemşirelere yine verip onlar mi giydiriyor bizi🐣
Nisa58Sivas BA1 Hemşireye sadece bebişin Kıyafetleri veriliyor Annede Odaya gelince Kendi için getirdiklerini Giyniyor canım 🌸
mlkkk BA1 hayır anne odaya geçince giyiniyor sezeryan sonrası kanamayı kontrol etmek için hemen giydirmiyorlar
Aylaa123 BA1 annenin kıyafetini doğum olduktan sonra kanama kontrolü felan yapılınca hemşire hasta bakıcı yada size refakat eden kişi giydiriyor
BA1 Esrakalkanc galiba önlük oluyor odada kalcak eşyalarımız eş anne vs giydirirler bizi diye düşünüyorum
sryy Beni ameliyathaneden cıkınca hasta bakıcı giydirmişti bebek eşyalaeıyla birlikte benimkinide almıslardı önce sildi heryerimi sonra sıcacık örtü örttü orda giydirdi öyle cıkardı odama gitmeden giyinmistim ama haataneden hastaneys değişiyo olabilir
Aymerah Aylaa123 evet benimde böyle olmuştu doğum masasından kalktığımda bir hemşire bebeğimi giydirirken diğeri benim üstümü giymeme yardım etmişti hatta doğum masasına son anda yetiştiğim için valizimden kıyafetlerimi direk onlar almıştı 🥲
myavocado BA1 odadan beni önlük ile almışlardı, ve önlük ile de geri geldim, odada refakatçi ve hemşire de yardımcı oluyor o şekilde giyindim.
Bbuusra BA1 Odaya geçince annem giydirdi. Odaya da üstünüz kapalı çıkıyorsunuz sezeryanda tabi böyleydi.