DENIZ_55 Dun sabah aç 96 tok 100 cikti Öğlen tok 130 çıktı Akşam aç 92 tok 111 çıktı Bugün de saba aç 89 tok 148 çıktı normalmi dikkat etmem lazimmi doktor evde ölç bana gelene kadar dedi bende olcuyorum ama anlamadım yüksekmiş acaba lütfen cevap verin
_biranneadayi DENIZ_55 Bence aşırı bi yüksek değil canım Gayet normal hatta Ne yediğine de bağlı bu Ekmeği şekeri fazla yersen şekerin yüksek çıkar sonra dengeler Şuan iyi görünüyo telaşa gerek yok
Smbemdy DENIZ_55 benim tok 106 cikti seker var aclik sekeri zaten kendim.supeleniyirdum . Doktor 95 alti olmasi gerek dedi.
Pinarkorkmazer DENIZ_55 şekerin pek yok sadece dikkat etmezsen yüksek çıkmasına meylin var gibi o yüzden dikkatli yersen çıkmaz eşimin bazen şekerini ölçüyorum tatlı gibi şeyler yiyince şekeri yüksek çıkıyor 😂
DENIZ_55 _biranneadayi ay teşekkür ederim ne biliyim yükleme yapıldı ama 50 gr doktor yanlış istemiş bebeğimin gelişimi ileri şekerin var şekerine yanlış basılmış 75 gr olması lazım dedi evde ölç dedi bende ölçüyorum tatlı yemeye korkuyorum oyke dedi diye bide asla tatlı sevmem canım aşırı tatlı çekiyor normalde hiç sevmem doktor yeme dedi diye canim istiyor eşim hayir dikkat et bak doktor ne dedi diyor bekliyorum bakalım sabah 148 çıkınca panik oldum biraz teşekkür ederim tekrardan
DENIZ_55 Pinarkorkmazer aksine ben hiç tatlı sevmiyorum doktor bebegin gelişimi önde şekerin olabilir dedi bende seker tüketmiyorum dedikten sorna 3 gündür canım tatlı istiyor eşimde gülüyor o önceden ısrar ederdi ye diye ben hic yemezdim tatlı hamur işi doktor yeme diyince canım istiyor yemiyorum ama hala yüksek gibi şekerli şeyler yemiyorum baya önde dedi hem bebek hem suyu fazla dedi bakalım doktora gidene kadar evde ölçüyorum sabah akşam aç tok bakalım ne diyecek 😁
Pinarkorkmazer DENIZ_55 tatlı şeyler derken örnek verdim mesela yediğin diğer karbonhidratlı şeyleri biraz azaltırsan düzelir çünkü yüksek değil meyveyi vs de azaltırsan bir sorunun yok gibi
DENIZ_55 Pinarkorkmazer evet meyveyi çok tüketiyordum azalttim korkudan bebegin gelişimi önde diyince
Nehir3434 DENIZ_55 meyve bende çok yiyorum ya portakal muz armut aşırı derece hemde benimde şeker gözüktü bakalım 32 haftadayim bebeğin suyu fazla dedi doktor şeker ölçüm cihazı aldım sabah aç karna 96 çıktı tok karna 137 çıktı yarın tekrar olcecem doktor takip listesi istedi
DENIZ_55 Pinarkorkmazer evet benimde en vaz gecilmezim yemek yiyemiyorum içim almıyor meyve tuketiyordum ama artık meyveyi azalttim mecburi 🥲
DENIZ_55 Nehir3434 aynen banada doktor takip istedi hem bebek gelişimi önde hemde suyu fazla şekerin olabilir dedi bende aç 90 civarı çıkıyor tok en fazla 130 çıkıyor bi sefer 148 çıktı nette bakti eşim 140 uzeri gizli seker yazıyor dikkat ediyorum bakalim doktor ne diyecek gittiğimde parmaklarım Morarmaya başladı bide tansiyonda takip ediyorum ben bende 25+3 haftadayiz ama gelişimi 27 uzeri gözüküyor kilosuna baya fazla dedi bakalım gittiğimde ne diyecek rabbim sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin sorunsuz inşallah
Nehir3434 DENIZ_55 he gülüm aynı banada önden gidiyor kilosu dedi karın çevrem genismis hem bebebk iri hem suyun fazla dedi bende artık yememeye çalışıyorum 😊🥺🥺
Dinlemeyiseven DENIZ_55 aynılarını yaşıyorum suyu fazla kilosu da fazla diye meyveyi azaltıp tatlıyı kes dedi 😅 stres yapmayın bence her şey yoluna girer sağlıkla kucağınıza alın inşallah