Melike1001 Bi bakıyorum yumuşak Bi bakıyorum taş gibi bazen de sadece atıyorum sağ tarafta sertlik veya sadece sol da bebeğim mi yoksa bu sertliği yapan 🥰
Miyosss Melike1001 aynı şekilde bende de oluyordu canm doktoruma sordum kasılma dedi. Doktorunla bi görüş kuzum senim durumunu en iyi o biliyor
Miyosss Melike1001 yok canm kontrolünü bekle çok çok aşırı olmuyorsa sıkıntılı olacak bi durum değil. Gün içinde olabilir küçücük rahim büyüyor olabilir bunlar demişti doktorum.
Melike1001 Miyosss çok sık veya sürekli olan bişey değil ama gün içinde bir iki kez iki üç dk olunca dedim acaba ters bişey mi? İlk hamileliğim olunca birazda pimpirikli bir anne olunca soruyorum teşekkür ederim bilginiz için
Miyosss Melike1001 yorgun oluyorsan o zaman daha sıklaşıyor canm yorulmamaya dikkat. Bol su iç birde mutlaka magnezyum kullan. Ocean extramag öneririm ben buna geçtikten sonra çok rahatladım
obli Melike1001 geçen hafta benim de oldu karnım taş gibi sertleşti meğer kasılmaymış doktorum bol su içip istirahat etmemi söyledi böyle durumlarda. Magnezyum kullanıyor musunuz?
Melike1001 obli hamileliğimin en başında karın içi gaz probleminden dolayı kullanmıştım ama 12. Hafta civarı bıraktım. Biraz etkilemişti çünkü. Ama cuma günü belirteceğim bu şikayetimi büyük ihtimalle başlatabilir
obli Melike1001 bence de söyleyin magnezyum kasılmaları önlüyor. Ben 20.haftamda başladım o gün kasılmam olunca normalde gece içtiğim magnezyumu o an aldım ve geçmişti.
Melike1001 obli çok sıklaşırsa olmadı iletişime geçerim gitmeden başlarım ama duruma göre cumayı bekleeim çok teşekkür ederim bilginiz vve tavsiyeniz için 🥰
Melike1001 Miyosss günde min 3 lt su içiyorum. Doktoruma danışıp en kısa sürede tavsiyeniz üzerine başlayacağım magnezyuma