Firdevscvk Arkadaşlar 33. Haftamız bitti,bebeğim 1700 kg. Kilo alamıyor, çok üzülüyorum bu duruma. 2 haftada sadece 500gr almış, beslenmeme dikkat ediyorum faydalı şeyler yiyorum ama ne yapsam fayda etmiyor. Sizin ekstradan yaptığınız şeyler var mı ?
ilaymom Firdevscvk kaşar avokado çiğ badem fındık akşam yemeklerinde yoğurt veya ayran. Kabak çekirdeği
Merve-metin Firdevscvk 2 hafta da 500 gr almış olması bence çok güzel benim bebeğim acilde dr 1800 gr ölçtü 3 haftada sadece 150 gr almış olarak gözüküyor 30.haftada 1650 grdı çünkü kilo alımı durmuş gözüküyor önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidecem cihaz ve doktor ölçümüyle alakalı bişey kendi doktorum cihaz ve doktorun ölçümüyle alakalı olabilir kontrolde detaylı bakarız dedi çünkü sen beslenmene dikkat et bebeğe kilo aldıracak şeyler ye yeter
Gunduzanne Firdevscvk tahin tüket canım ce kafana takma düşünerek yedikçe kilo falan almıyo bendede oldu o aylarda ki bence çoğu bebektede oluyo sen sadece beslenmene odaklan kilo alsın diye zorlama kendini Muz üstüne ceviz azıcık bal ve tahin Haftada bikaç kez ıspanak Bana çok iyi gelmişti Ispanağı tamamen öldürmeden yeşil kalacak şekilde süzüp üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm
Mervecfbs Kilosu biraz düşük ama 2 haftada 500 gram çok iyi bence muz kaşar avokado çiğ badem yiyin haftasını yakalayacaktır mutlaka
Brgmde Canım bimdeki kaşar peynir varya onu al yada hangi marka istersen benim kesin olmayarak düşüncem o kaşar peynir çok aldırdı kilo