Babybimmm Ben normal doğum yaptım 45. Gün filan regl oldum . Doktorum olabilirsin demişti 40 tan sonra ama bazıları 6-7 ay sonra oluyormuş acaba hangisi daha normal ? Siz ne zaman oldunuz regl ve ne kadar sürdü ?
Balbebek012 Babybimmm ilk doğumda 5 buçuk ay sonra ikinci doğumda 6 buçuk ay sonra regl oldum ilk bir yıl olmamak veya düzensiz olmak normalmiş
Ecrin_Su47 Babybimmm bn ilk 3 ay sonra oldum ikinci adet de 6 ay SONRA hata hamilemiym diye kaç kez gidip kan vermiştim en sonunda öldü akılı bir doktora denk geldim oluyor öyle şeyler bebegi emzrdigin için demişti 😃😃😃
blackberry118 Bebeğim 14aylik olana kadar regl olmadım. Aktif emzrdgim için normalmiş. Çok emiyordu ama doğru dürüst başka bişey yemezdi.
zeynosileannis Babybimmm 41. Gün oldum üzülmüştüm hiç rahat edemeden tekrar başladı diye geç olanda normal hemen olanda
myavocado Babybimmm ben sezaryen oldum, 50. gün filan hemen oldum, bana doktorum şöyle bir sey dedi, sadece emziren annelere daha geç olurmuş, benim sütüm baya az mama da veriyorum o zaman erken olunur dedi ama nedir dayanağı tam bilmiyorum
gezentianne myavocado prolaktin hormonu yüksekse doğurganlık da azalıyor mesela çocuk sahibi olamayanlarda prolaktine de bakılıyor kanda. Yüksekse düşürmek için ilaç veriliyor hamile kalması için. Eskilerin süt koruyor demesi de bu yüzden emzirirken. Süt hormonu yüksekse regl de bir süre olunmuyor. Prolaktin süt hormonu.
Aylaa123 Babybimmm 55. Gün oldum bende herkese göre değiştikenlik gösterir bu geç olmak yada erken olmak bir problem değil merak etmeyin
Hamide_00 Babybimmm ben sezeryan oldum ilk doğumda Ekim sonu ocak başında da adet görmeye başlamıştım ikincisinde ne olacak bakalım ama arkadaşım 6-7 ay olmamıştı doğumundan sonra
iremd-1798 Babybimmm o değişkenlik gösteriyor. Ama ikisi de sorun teşkil etmiyor. İlk kızımda 40 ım çıktığı gibi adet oldum. İkinci kızımda 4 buçuk ay sonra adet oldum ☺️
esca344 esca344 bana doktorum 2 sene olmayabilirsin hatta emzirmeyi bıraktıktan sonraki sene olmaman bile normal hiç sorun yok dedi