Halvaci bulutunannesi33 muz zaten yararlı ama kahvaltı da yapmak lazım 😂 muz ıspanak portakal suyu bunlar hep kilo aldıran şeyler
Halvaci bulutunannesi33 muz zaten yararlı ama kahvaltı da yapmak lazım 😂 muz ıspanak portakal suyu bunlar hep kilo aldıran şeyler
bulutunannesi33 Halvaci cnm benm ıkı cocuk daha var sabah esım gıderken kalkıyrm muz yıyıp yatyrm bır kac saat daha snra cocuklrla kahvaltı yapıyrm ben yapmazsam ama anne kahvaltı yapmak ck ınemlı dıyosun sen yapmıyosun dıyolar dilli düdükler 😂
Halvaci Buseeozd kuru kayısıyı geceden suda bekletincede ise yarıyor kayısıyı yiyip suyunu iceceksiniz
AzraCaglar Buseeozd canım bi de siyah kuru erik aldır. Geceden bi bardak suya koy bi kaç tane sabah kalkınca ilk suyunu iç sonrada erikleri ye. Bende çok fena kabız atlattım böyle. Gün kurusu ve kuru siyah erik bol bol yedim
AzraCaglar bsrgz cqnım zeytinde yiyebilirsin. Ben bulantıdan hastanede bile yattım 3 gün hiç bişey yiyemedim serumla beslediler. Sonra tuzlu peynir, zeytin, bir lokma ekmek şeklinde başladım
bsrgz AzraCaglar off bulantidan hastanedemi yattin ay yok benim o kadar değil ya çok şükür. En çok zeytin peynirle besleniyorum zaten ilk başlarda iştahım iyiydi şimdiyse çok sağlıklı beslenemiyorum 😔
BurcuuA MomBse hurma yeme bende çok yiyordum erken Doğumu tetikliyormuş hurmayı son aylarda yicen Doğumu kolaylaştırıyomş doktoruma danıştım yersen anca 1 tane ye fazlası zararlı dedi
MomBse BurcuuA yok canım zaten 35. haftadan sonra yemeye başladım bende suan 39um daha evvelinde yemedim erken Doğuma sebeb olduğu icin hani
Esm_Nzm Kızlar merhaba birşey soracağım beta değerim 123 sonra 283 sonra 710 iki gün sonra 1000 oldu artış var ama iki katı değil bu durumu yaşayan oldumu 😔
Ayazayaz 21 haftalığım malesef bulantılarım devam ediyor aç karna hiçbirşey yiyip içemiyorum gözümü açmamla kahvaltı hazırlamam bir oluyor ekmekle kahvaltı yapmam gerekiyor yoksa atıyorum malesef 😔
denizannee Sevdaliza hepsinde geçerli mi bilmiyorum ben sağlık ocağında ilk takibe başladığım gün takibi yapan hemşire bilgilerimi alırken cildimin çok solgun olduğunu ve halsizlik hissettiğimi söyledim kansızlığın ve demir eksikliğin yüzünden öyle sabahları aç karnına 1 kasık ye iyi geliyor demişti. Bugün de yine kan aldırdım tam kan tahlili. Orda beklerken tanıdığım başka bi kadına da söylemiş aynısını. Bi sor istersen sende benim ferritin yani demir normalde 11-300 gibi bi değer olması gerekirken 3.3 çıktı. 3 aya kadar da ilaç verilmediği için pekmez kuru üzüm gibi şeylerle kendimce yükseltmeye çalışıyorum. Bakalım sonucu yarın alıcam inşallah az fa olsa yükselmiştir
Buseeozd Yasemincifci kvsrgkhn son haftalara kadar işe yarıyodu ama 1 haftadır fln kabızlık sorunum var 😔 sıcak su bagırsak çalıştırmak için evet.